TORNAR
PUBLICITAT

L'Ajuntament de Piera invertirà 12 milions d'euros en crear nous equipaments i millorar-ne els existents

politica
Dimecres, 4 setembre 2024. 03:00. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

El govern local té previst fer aquesta inversió en dos anys amb diners provinents del romanent de tresoreria

L’Ajuntament de Piera ha dotat el Pressupost municipal amb més de nou milions d’euros del romanent de tresoreria per impulsar diversos projectes que es desenvoluparan durant els anys 2024 i 2025. La voluntat de l’equip de govern és destinar una part important dels estalvis del consistori a la millora de les infraestructures existents i la construcció de nous equipaments i espais públics. 

Entre els projectes previstos hi ha l’adequació de l’antic CAP de Piera per acollir l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), el Jutjat de Pau i altres dependències municipals. Es faran també millores en altres equipaments com la nau de formació i el Teatre Foment. En aquest sentit, es preveu també adquirir un immoble situat al carrer de la Plaça, just al costat del teatre, amb l’objectiu d’ampliar aquest equipament cultural i acollir altres instal·lacions municipals. Altres actuacions seran la construcció d’un nou espai destinats als cossos de seguretat del territori, una obra que es farà en diferents fases; l’ampliació dels nínxols del cementiri; i el tancament de la pista de Can Claramunt amb una coberta i tanques laterals. 

L’equip de govern treballa també per oferir nous espais oberts a la ciutadania. Es preveu crear un nou parc a la Plana, urbanitzant la zona que envolta l’actual circuit de ressalts i construint un nou skate park; i es construirà una nova plaça davant de la biblioteca per generar un espai acollidor i que dignifiqui l’accés a l’equipament. 

Amb els diners del romanent de tresoreria es faran també obres per millorar carrers i serveis bàsics. Es faran treballs de manteniment de l’asfalt als barris de Can Canals, Can Claramunt, Can Mas, el Bosc de l’Àliga, Sant Jordi i Can Mata. En els casos en què hi hagi canonades es substituiran per altres de noves i s’instal·laran hidrants per a l’ús dels bombers. També es faran actuacions de millora de la xarxa d’aigua en diversos punts de la vila on sovint hi ha avaries, principalment al Castell de la Ventosa zona A, al Portell, a Can Martí i a Ca n’Aguilera. També hi haurà intervencions al nucli urbà i es digitalitzarà el servei per poder fer un diagnòstic i conèixer on es produeixen les fuites.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.