TORNAR
PUBLICITAT

L'Ajuntament de Vilanova del Camí fa una valoració molt positiva de la Festa Major

politica
Dimarts, 17 setembre 2024. 03:00. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

La Festa Major de Vilanova del Camí 2024 ha estat un èxit rotund, amb més de 60 actes que han captivat la ciutadania, segons la regidora de Cultura i Festes, Carlota Silva. La festa, marcada per la seva diversitat i alta participació, ha destacat malgrat els contratemps meteorològics.

Silva ha expressat una valoració molt positiva de l’esdeveniment, ressaltant la gran afluència i l’ampli ventall d’activitats disponibles: “Des del Departament de Cultura i Festes fem una valoració molt positiva d’aquesta Festa Major. Ha estat un esdeveniment magnífic, amb una gran participació en els més de 60 actes del programa, que han pogut gaudir tots els públics”, ha afirmat Silva.

Malgrat algunes dificultats causades per la pluja durant la nit de divendres, que va afectar dos concerts, la regidora ha assegurat que ja s’està treballant en la reprogramació d’aquestes actuacions. “La pluja ens va fer la guitza divendres a la nit, a dos dels concerts que teníem preparats, el de Versió Impossible i La Sèptima Trastada, però no patiu, perquè ja estem mirant de poder-los programar un altre dia”, ha confirmat Silva.

La resta de la celebració va transcórrer amb bon temps, permetent la realització de tots els actes programats. Entre els més destacats, Silva ha esmentat el concert de Molan los 90 i Va parir tour, així com el musical de La Sirenita, que va omplir Can Papasseit i va obtenir una gran acollida. La recaptació d’aquest espectacle es destinarà a l’Associació de Famílies de l’Alzheimer i Demències de l’Anoia, així com als Gots de Festa Major.

Un dels moments més esperats va ser la proclamació de les Pubilles i Hereus, amb Arlet Gabernet Galdón, Marc Rodríguez Pérez, i Laia i Marc Tirado Copado prenent el relleu. Silva ha destacat la importància de mantenir les tradicions locals i ha agraït als pubilles i hereus sortints per la seva dedicació.

El pregó de la festa, protagonitzat per un grup de romans de Vilar del Met, va aportar un aire fresc a la celebració. Silva ha aprofitat per agrair l’esforç de Golfus del Met i de totes les entitats locals, així com per reconèixer les aportacions d’aquells que celebren aniversaris rodons.

El concurs de penyes també ha estat un èxit, amb la penya “De festa en festa i tiro perquè m’engresca” guanyant tant el primer premi en el concurs de paelles com en el de penyes. Les penyes “No ni na” i “Loki loke” van completar el podi en segon i tercer lloc, respectivament.

Silva ha conclòs agraint a tots els vilanovins i vilanovines, així com als voluntaris i treballadors de l’Ajuntament, per la seva implicació i entusiasme. “Vull donar les gràcies a tots els vilanovins, a totes les vilanovines, a la gent de la comarca, a les penyes, als amics de Calcinaia, a tota la gent que va venir a viure la Festa Major amb nosaltres”, ha dit, avançant que ja estan treballant en noves idees per a l’edició de l’any vinent.

La Festa Major de Vilanova del Camí 2024 ha conclòs amb un balanç altament satisfactori, i el municipi ja es prepara per a futurs esdeveniments amb renovades expectatives.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.