TORNAR
PUBLICITAT

Ajuts pels propietaris forestals de Jorba

Neteja del brancatge caigut pel temporal

politica
Dilluns, 2 març 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’ajuntament de Jorba s’ha reunit amb la trentena de propietaris forestals del municipi per tal d’informar-los dels diferents ajuts i les diferents fórmules de suport per poder afrontar la neteja del brancatge que ha quedat als boscos després del temporal de vent del 24 de gener passat.

La sessió va ser desenvolupada per part de l’alcalde Josep Maria Palau i el tinent d’alcalde d’obres i equipaments municipals Josep Maria Vallès, que van ser acompanyats per part del Sr. Antoni Busquets, tècnic forestal de la Diputació de Barcelona i responsable tècnic de l’Associació de Propietaris Forestals Serra de Rubió. Aquesta associació és una de les bones experiències en la gestió dels boscos a l’Anoia, amb bons resultats alguns d’ells realitzats a Jorba.

Per aquest motiu, una desena de propietaris de Jorba que fins ara no s’havien adherit a l’associació van mostrar el seu interès per informar-se bé i adherir-s’hi. Formar part d’aquesta associació permet sol·licitar de forma col·lectiva els ajuts del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya que ha convocat per a aquesta finalitat.


1 Comentaris

f

francesc colome i ferrer

sant quinti de mediona

30 d'abril 2009.17:44h

Respondre

Voldria contactar amb la persona que porta la associacio de propietaris forestal serra d en rubio a odena. Si algu sap el seu contacte, agraire m envieu un e mail a kcolome@yahoo.es
moltes gracies.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.