TORNAR
PUBLICITAT

L'alcalde d'Igualada retreu ara a Manresa que no senti com a propi l'aeroport corporatiu de l'Anoia

Aymamí reacciona davant la candidatura de l'aeroport corporatiu al Bages

politica
Dissabte, 27 desembre 2008. 12:56. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Després que anoiadioari·cat publiqués en exclusiva l'11 de desembre la intenció del Bages de presentar una candidatura per a acollir l'aeroport corporatiu, l'alcalde d'Igualada, Jordi Aymamí, va titllar dimecres de 'mal indici' les declaracions de la Cambra de Comerç de Manresa i del teixit empresarial bagenc de donar suport a un possible aeroport corporatiu a la comarca veïna. Tot i que el 16 de desembre no va donar credibilitat a la notícia, ara creu que el Bages enceta un mal camí, volent fer la competència a l'Anoia.

Jordi Aymamí

Segons Aymamí, si algú vol formar un nou territori anomenat Catalunya Central i capitanejar-lo 'el pitjor dels camins' és començar el procés de consolidació del territori posant traves a projectes que fa més dies en els s'hi treballa i que estan 'més avançats', com l'aeroport corporatiu Igualada-Òdena. 'Hauríem desitjat de Manresa un crit entusiasta per l'aeroport corporatiu de l'Anoia', va precisar durant la compareixença setmanal davant la premsa. Aymamí va dir que aquest 'no és el millor dels camins'.

Segons l'alcalde d'Igualada, la idea que el Bages també vulgui optar a aconseguir l'aeroport corporatiu de Catalunya 'no abona' l'inici d'una línia de la trobada i de col·laboració entre tots dos territoris.

'Si l'Anoia som motiu d'atenció per la gent del Bages per completar un territori en el qual Manresa indiscutiblement ha de ser la capital, la lògica seria que haguessin entès que aquest és l'aeroport comú', va explicar l'alcalde (mp3). Segons la seva opinió, no entendre-ho 'és tornar a la idea dels territoris tancats de la confrontació'.


5 Comentaris

O

Octavi

Igualada

28 de desembre 2008.12:14h

Respondre

Aquesta història és molt semblant a la de l’outlet de l’Aymamí, sols que en el cas de l’outlet hi ha bastant més de joc brut i de ceguera política. ”Si no és per a mí, que no sigui per... Llegir més a ningú”, han dit els polítics locals, i així s’han tret de la mànega un projecte en quinze dies que té, com a única finalitat, impedir que prosperi el projecte d’Òdena, Realment, el nostre alcalde necessita un descans, tots necessitem que descansi una mica.

J

JOSEP M. TORRAS PAYEROL

IGUALADA

28 de desembre 2008.11:43h

Respondre

Donar la volta a la truita.
Contràriament a les meves llargues caparrades, avui intentaré fer-ne una de curta, fent esment a les declaracions de l’Aymami, respecte a les intencions de Manresa de... Llegir més recolzar un aeroport corporatiu al Bages.

Començo sense més dilacions, amb la transcripció de les paraules d’en Aymami als mitjans de comunicació:
”El pitjor dels camins’ és començar el procés de consolidació del territori posant traves a projectes que fa més dies en els s’hi treballa i que estan ’més avançats’, com l’aeroport corporatiu Igualada-Òdena. ’Hauríem desitjat de Manresa un crit entusiasta per l’aeroport, en el sentit que aquest era el seu aeroport corporatiu - La lògica fora haver entès que aquest era l’aeroport corporatiu comú, el nostre, el d’Igualada, no entendre això és tornar a la idea de les capelletes, els territoris tancats i la confrontació”.

Canviant poble i projectes, o sigui girant la truita, l’hi torno el discurs a en Aymami, de la següent manera:

”El pitjor dels camins’ és començar el procés de consolidació del territori posant traves a projectes que fa més dies en els s’hi treballa i que estan ’més avançats’, com el Outlet de l’Scorpia-Òdena. ’Hauríem desitjat d’Igualada un crit entusiasta per l’Outlet, en el sentit que aquest era el seu Outlet - La lògica fora haver entès que aquest era l’Outlet comú, el nostre, el d’Òdena, no entendre això és tornar a la idea de les capelletes, els territoris tancats i la confrontació”.

Que en Aymami, llegeixi i reflexioni, que falta li fa. O tots moros o tots cristians.

Bon profit i fins un altre.

JOSEP M. TORRAS PAYEROL.
www.igualadi.com

P

Pagès

Òdena

28 de desembre 2008.11:26h

Respondre

Afectivament Josep, m’ho has tret de la boca. Si canvies Aeroport per Outlet i llegeixes la frase de l’alcalde quan diu: ”el pitjor dels camins’ és començar el procés de consolidació del... Llegir més territori posant traves a projectes que fa més dies en els s’hi treballa i que estan ’més avançats” es veu la hipocresia de l’Ayamamí.
Tampoc te desperdici dir que “la lògica seria que haguessin entès que aquest és l’aeroport comú”. Queda clar què per segons què s’ha de pensar en serveis comuns i per segons quà Igualada va al seva.
Si l’Aymamí ha de liderar els serveis comuns de la comarca ja us ben asseguro que els bons estaran tots dins del terme d’Igualada i els que contaminin i no interessin estaran als pobles veïns. I si a Manresa treballen amb el mateix manual que l’Aymamí llavors a nivell de les Comarques Centrals els serveis bons aniran al Bages i la púrria a l’Anoia.
Aymamí, a que emprenya que et paguin amb la mateixa moneda!!!! Tal faràs tal trobaràs!!!
A veure ara si l’oposició d’Igualada que també va votar l’Outlet d’Igualada sabedors que el d’Òdena anava per davant, també tiren del mateix manual l’Alcalde: Bo, per Igualada – No bo, per la comarca. Estic frisós.
Qui barra!!!

j

josep

Igualada

27 de desembre 2008.17:05h

Respondre

L’Alcalde d’Igualada, en canvi, sí que sap fer les coses amb visió de conjunt i amb respecte als veïns. Veiem per exemple com ha respectat l’outlet que Òdena ha proposat per la conca... Llegir més d’Òdena, de la qual Igualada n’ha d’exercir la capitalitat i no hi ha posat cap traba ni tampoc s’ha posat a competir-hi frontalment tot proposant un altre projecte d’outlet al seu municipi. O per exemple quant va al·legar que el creixement Nord del pla director Urbanístic 2 a òdena es quedava petit, perquè va respectar la voluntat del consistori odenenc que no demana creixer més!. Sr. Aymamí, ens tracta de tontos o necessita un descans?

J

Josep Pérez

Igualada

27 de desembre 2008.17:01h

Respondre

Jajajajajjaj! Que bo!

Ara veu que el Bages ens tornarà a passar la mà per la cara i, a cuita-corrents, mira de desconnectar l’opció bagenca! És ven bé que aquest nostre PSC no té ni idea de... Llegir més què barrina el PSC català...

(ara s’entén el no-sé-què de tren ràpid a l’Anoia! Engrunes!)

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.