TORNAR
PUBLICITAT

L’Anoia tindrà un diputat més al Parlament

Maria Senserrich, de CIU, ocuparà un escó

politica
Dimarts, 29 gener 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La comarca de l’Anoia tindrà 3 diputats al Parlament. Es tracta d’Alba Verges (ERC), Pere Calbó (PP), i la tercera, que ara s’afegeix, és Maria Senserrich (CIU). A les eleccions del 25N Senserrich no va aconseguir obtenir escó, però ara, després de la nova composició del govern, ha entrat a formar part del Parlament.

Pere Calbó (PP), diputat anoienc al Parlament

Alba Vergés (ERC), diputada anoienca al Parlament

Maria Senserrich (CIU), diputada anoienca al Parlament

En els pròxims dies l’anoienca Maria Senserrich s’incorporarà al Parlament com a nova diputada en aquesta legislatura. A les eleccions del 25N la convergent es va quedar a dos llocs per obtenir escó (era la número 28 a la llista electoral de CIU per Barcelona i només van obtenir escó els 26 primers), i ara, amb la formació del nou govern, la llista s’ha mogut i finalment ha obtingut l’acte de diputada.

Amb l’entrada de Senserrich al Parlament, l’Anoia obté un diputat més, quedant un total de tres. Alba Vergés d’ERC, Pere Calbó, del PP, que també és membre de la mesa del Parlament, i ara Maria Senserrich de CIU.

La convergent assegura que seguirà treballant per la comarca, tal com ja va fer en l’anterior legislatura, que també va ser diputada. ‘El meu partit creu en el territori i una de les tasques més importants que fem els diputats de CIU és fer comarca’.

Segons Senserrich els tres principals eixos a treballar són: 'posar més instruments per a la reactivació econòmica, ja sigui per a la creació d’ocupació i per facilitar el crèdit a les empreses; garantir l’estat del benestar, és a dir, ensenyament, sanitat i benestar social, que actualment ja prioritzem; i l’eix nacional, construir i planificar les estructures d’estat per aconseguir ser un Estat Propi dins l’UE'.

Pel que fa a la millora del servei de tren entre Igualada i Barcelona, un dels grans temes pendents, la diputada convergent manifesta que ‘Ricard Font, secretari de territori i mobilitat, té molt clara quina és la situació de la nostra comarca’ i recorda que en l’anterior legislatura ‘es va fer una gran feina per reduir al màxim el temps del trens, encara que sabem que no és suficient’.

D'altra banda, Maria Senserrich veu positiu l’acord entre CiU i ERC i considera que fins ara ‘ens estem entenen bé, ja que compartim el mateix objectiu: poder preservar l’estat del benestar i poder garantir el progrés econòmic, passant pel dret a decidir del poble de Catalunya’.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.