TORNAR
PUBLICITAT

Bona rebuda de la 2a Assemblea informativa popular als Prats de Rei

politica
Dilluns, 2 març 2009. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest diumenge a la tarda es va celebrar la segona assemblea informativa popular als Prats de Rei. Ja fa dies, l’equip de govern va repartir uns fulls per les cases, a fi que la ciutadania pogués participar d’alguna forma en l’assemblea. L’ajuntament valora positivament la participació ciutadana ja que les propostes que la població va deixar a la bústia eren del tot constructives i sobretot, per millorar el poble.

Francesc Duocastella, alcalde dels Prats de Rei, va obrir l’acte, agraint la participació i l’assistència de públic a aquesta assemblea. Va cedir la paraula a Marc Sendiu, primer tinent d’Alcalde, que va explicar els fets més rellevants que s’han fet des que el GAP-AM governa al municipi. Sendiu, va destacar: “l’ajut per la rehabilitació de la zona dels rentadors, la substitució de les finestres del CEIP Mare de Déu del Portal, l’execució de la Ruta senyalitzada de les Batalles dels Prats de Rei de 1711, l’ajut obtingut per la redacció del projecte museogràfic del futur Centre d’Interpretació de les Batalles de Prats, entre d’altres projectes”. No va deixar de comentar la satisfacció de l’Ajuntament, al veure que les obres de l’Oficina del Consorci de Promoció Turística de l’Alta Anoia, s’han iniciat.

També, es va tractar els projectes que actualment l’equip de govern té sobre la taula com la construcció de la pista poliesportiva i vestidors, el projecte d’arranjament de diversos carrers, el control dels pressupostos, el centre d’interpretació de les Batalles dels Prats de Rei, l’obra de rehabilitació de les cobertes del cementiri municipal, etc. El finançament d’aquesta última actuació, prové del Fondo Estatal de Inversión Local (FEIL).

La segona tinent d’Alcalde, Cristina Mas, va parlar de la viabilitat de la guarderia, dient que “a dia d’avui tenim tres persones, però esperem i confiem que podrem arribar a un nombre mínim a través d’obrir-nos a les poblacions veïnes”.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.