TORNAR

Cabrera d'Anoia rep l'actualització del Pla director d'abastament d'aigua potable

El cost total de les actuacions previstes al Pla és d’uns 5 milions d’euros.

politica
Dijous, 1 febrer 2024. 03:00. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

El vicepresident quart de la Diputació de Barcelona i diputat d'Infraestructures, Equipament i Patrimoni Arquitectònic, Marc Castells, ha lliurat a l'alcalde de Cabrera d'Anoia, Joan Díaz, el Pla director d'abastament d'aigua del municipi. 

Aquest document és una eina de suport a la presa de decisions d'inversió en la millora de les xarxes de titularitat municipal; a més d'incloure un inventari de la xarxa, una diagnosi sobre el seu estat, i propostes de millora, amb les característiques tècniques i un pla d'etapes d'inversió.

Tal com s'ha constat durant l'elaboració de l'inventari de la xarxa d'abastament d'aigua potable, aquesta té molts kilòmetres de ramals de canonades i tota l'aigua prové d'un camp de pous que extreuen aigua de l'aqüífer Carme-Capellades.
 
Les propostes de millora de la xarxa inclouen una connexió en alta a la xarxa d'ATL, la renovació de la canonada de transport que connecta les dues urbanitzacions i el nucli de Canaletes i una renovació de la xarxa de distribució en baixa que permeti una millora de rendiment global de la xarxa.

El cost total de les actuacions previstes al Pla és de 4.954.831,40 euros.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.