TORNAR
PUBLICITAT

Capellades aprova els projectes pel Fons d’Inversió Local

Reforma del Camp Municipal d’Esports

politica
Dimecres, 21 gener 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’Ajuntament de Capellades aprova els 2 projectes que optaran al Fons Estatal d’Inversió Local. L’obra que s’enduu la part més gran del pressupost és la remodelació del Camp Municipal d’Esports, on la reforma serà extraordinària.

Camp d'Esports de Capellades

El projecte de remodelació del Camp Municipal d’Esports contempla d’una banda la col•locació de gespa artificial i de l’altra, la construcció d’un edifici de serveis. Es tracta d’un projecte que ha estat consensuat amb els actuals usuaris del Camp, a través de diverses reunions.

La segona actuació que optarà a la subvenció del govern central és una important inversió a la xarxa d’aigua del municipi.

Aquests dos projectes es van presentar a la sessió plenària del dimecres 14 de gener, aprovant-se amb els vots a favor de Convergència i Unió i Partit dels Socialistes de Catalunya. Els grups d’Esquerra Republicana i Vila de Capellades es van abstenir perquè “no s’havia comptat amb ells a l’hora de prioritzar projectes”.

La reforma del Camp Municipal de Futbol és un dels projectes prioritaris de l’equip de govern en aquesta legislatura. Precisament una altra obra en aquest espai, l’edifici de vestidors i serveis, ja està subvencionada i mitjançant les ajudes del PUOSC I XARXA de Barcelona, es durà a terme pràcticament al mateix temps, intentant fer tota la remodelació del Camp de Futbol de manera simultània.

El primer projecte presentat al Fons Estatal és l’obra civil de preparació i col·locació de gespa artificial. Està valorat en 359.375 euros i preveu preparar el ferm, posar la xarxa per fer el drenatge, instal·lar el rec, la gespa i el dipòsit de recollida d’aigües pluvials.

L’altre projecte sobre el Camp de Futbol, valorat en 379.000 euros, detalla la construcció de l’edifici de serveis, on s’instal•larà el bar, el magatzem, el vestuari nou, el local social o la bugaderia.

La darrera inversió en aquest espai és la ja esmentada construcció dels nous vestuaris, amb un pressupost de 258.443 euros.

La segona obra que s’acull al Fons Estatal és el projecte de millora de la instal·lacions d’elevació i distribució de la xarxa d’abastament d’aigua potable, més la instal·lació d’un equip descalcificador per a l’eliminació de l’excés de sulfats, estimat en 214.129 euros.

Tal i com ha explicat en diverses ocasions el regidor d’Urbanisme, Marcel·lí Martorell, “les instal·lacions d’aigua de la nostra vila estan realment antiquades i malmeses i una de les prioritats de l’equip de govern en aquests 4 anys és buscar el finançament per millorar-les. Ara aquests diners ens permetran fer diverses actuacions a la vegada i avançar en un tema per a nosaltres molt prioritari”.

Els diners es destinaran a adequar el dipòsit d’aigua, a col·locar un nou tub. Fins ara només n’hi havia un, que feia tant d’entrada com de sortida. A més a més també es millorarà la caseta on es feia la cloració i s’instal·larà un equip que elimina l’excés de sulfats i redueix la calç de l’aigua.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.