TORNAR
PUBLICITAT

El carrer Joaquima Vedruna d'un sol sentit i un bike trial a les Comes

Obres finançades amb el fons estatal d'inversió local

politica
Dimecres, 18 febrer 2009. 16:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El regidor igualadí d'obres i serveis, Xavier Figueres, ha avançat alguns detalls més de les obres que es finançaran amb el Fons Estatal d'Inversió Local. Entre elles, la urbanització del c/Joaquima Vedruna o la construcció d'un bike trial prop de l'skate park de Les Comes.

La urbanització del carrer Joaquima Vedruna tindrà un cost de més d'1.100.000 euros, i a banda d'enjardinar la vorera dels pisos protegits i acondicionar el carrer, es farà d'un sol sentit de pujada en un tram: des de la Soledat fins al Carrer Sant Carles serà només de pujada, mentre que del carrer Sant Carles fins al Passeig tindrà dos sentits, amb el carril de baixada obligat a girar pel carrer Sant Carles.

Un altre dels projectes presentats, amb un pressupost de 28.100 euros és el bike trial que complementarà la zona lúdica de les Comes que ja compta amb un skate park.

D'altra banda es preveu també eliminar les barerres arquitectòniques del Passeig Verdaguer entre el c/sta Caterina i el c/ de la vida, i posar semàfors a la cruïlla entre el Passeig i el c/ St. Magí.


4 Comentaris

J

Joaquim

Igualada

1 de març 2009.22:51h

Respondre

Crec que hi ha un gran cartell al carrer de Sant Antoni Mª Claret on diu que és una obra del Pla de Barris de Sant Agustí, amb finançament de veïns, Ajuntament i Generalitat.

I

IGUALADINA

18 de febrer 2009.19:13h

Respondre

Gracies Marc, veig que pensem igual. De fet en el comentari que he fet, ja ho tenia clar, però volia que algú ho interpretés igual que jo. Igual que al carrer Sant Antoni Mª Claret, que també hi... Llegir més han abocat el sac de diners de fons estatal, total, qui hi va a passejar, sols hi ha inmigrants, cap negoci, tret dels seus, per als de fora tot i els d’aquí que paguin i si son de la zona alta la garrotada mer forta, el bigotis es deu pensar que com mes amunt mes diners i que no necessitem ajudes.

m

marc

igualada

18 de febrer 2009.18:36h

Respondre

Estimada IGUALADINA en un primer moment podríem pensar que es tracta del Barri de Fàtima, però en no ser-ne el cas, l’explicació és molt fàcil: al costat de tota la zona nova que faran si... Llegir més troben els pisos tutelats i així, el nostre ”gran” alcalde, al fer la inaguració ens ho podrà recordar (que és gràcies a ells, etc.)
Tot i que m’han dit que als pisos tutelats els ”lampistes” hi fan l’agost, ... per això també serviran els calés de les zones blaves.

I

IGUALADINA

18 de febrer 2009.16:37h

Respondre

Soc veïna d’un recent carrer peatonal d’igualada, el qual l’hem pagat entre tots els veins. Que te de diferent el carrer Sta. Joaquima de Vedruna, a qualsevol altre carrer pagat amb diners... Llegir més dels veins, per que el cost de les obres surti del fons estatal. Que algú m’ho contesti.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.