TORNAR
PUBLICITAT

CiU Igualada denuncia la mala gestió del govern amb les piscines de la ciutat

Les Comes i l'Infinit

politica
Dimarts, 17 novembre 2009. 15:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
En el ple de dimarts passat, el grup municipal de CiU, denunciava la ‘imprevisió i la mala gestió del govern socialista amb les piscines de la ciutat’, ja que lgualada comptava fins ara amb dues piscines reglamentàries per donar resposta a la llarga tradició de la pràctica competitiva de la natació, tant vinculada a l’activitat del Club Natació Igualada, com a la pràctica esportiva i de salut individual de molts ciutadans igualadins. El descontent dels professionals del sector privat s'afegeix a la polèmica pel poc espai a les Comes i la crítica a la forta inversió municipal.

La piscina de l'Infinit

La Piscina de Les Comes

La regidora Maria Senserrich, va recordar al govern socialista de la ciutat que ‘fent la piscina no reglamentària, perdem nivell competitiu per als esportistes igualadins, i el que és més greu, hem perdut 200.000€ de la subvenció que la Generalitat havia donat a la nostra ciutat, per no complir dels requisits contemplats en el Pla d’instal·lacions i Equipaments de Catalunya’.

Senserrich va fer referència també a la polèmica sorgida pel poc espai a la Piscina de Les Comes, que es veuran ‘desplaçats ja que davant la manca d’espai no tindran més remei que canviar de piscina’. El principal grup a l’oposició reitera que aquest fet ‘no només provoca el malestar del usuaris de Les Comes si no que a més els hi suposarà un cost més elevat ja que a títol d’exemple el preu d’una entrada individual a les comes és de 4,50€ i al complex del Puigcornet és de 10€’

Destaquen també una clàusula del document de concessió administrativa, en la que detalla que l’Ajuntament haurà de pagar a l’empresa Anoia Esports S.L., la xifra de 200.000€ cada any amb un increment del 3% anual. En aquest sentit, Senserrich va apuntar durant el ple el cost que tindrà aquesta piscina pels ciutadans igualadins ‘fent el càlcul, al cap de 25 anys l’Ajuntament haurà pagat a aquesta empresa 7.300.000€ com a concessió, i a aquesta quantitat se l’hi ha de sumar una altra de subvenció inicial de l’ajuntament de 700.000€ i 500.000€ més que la Generalitat havia concedit a l’ajuntament d’Igualada, la suma de totes aquestes aportacions ens dóna un valor de 8.500.000€ del total de 9.000.000€ que costa aquest nou complex’.

CiU a Igualada recorda a l’equip de govern que ‘una piscina reglamentària pot ser recreativa però una recreativa no pot ser reglamentaria’ i brinda la mà a l’Entesa ‘per buscar conjuntament una sortida favorable a aquesta situació’.


5 Comentaris

J

Joan

Anoia

19 de novembre 2009.13:38h

Respondre

Hem de començar a pensar com desfarem tots aquest contractes (segurament ben lligats legalment) un cop ens desfem de tota aquesta potuleia.

E

El Joan dels ous

PILONADA (abans era IGUALADA)

19 de novembre 2009.07:52h

Respondre

Ja Ja Ja com m’agrada aquesta piscina ja ja ja
”COM NO PODIA SER D’UNA ALTRA MANERA” AIXO HA SIGUT UNA GRAN CAGADA DEL EQUIP DE GOVERN I A SOBRE HAN PERDUT LA SUVENCIO, i el munt d’arbres... Llegir més que hi han per fer sombra seran com els que falten a la Avda. Balmes despres de les ventades.
Ja Ja Aneu votan aquesta colla de inutils, per cert ni han DOS que ja fa 10 anys que hi son, pero no deixen la mamella per res del mon.
No m’extranya que Igualada sigui una de les ciutats mes endeutades, i a sobre MAL GESTIONADA, aixo si!!! el poble a mantenir l’Entesa d’incompetens.
Recomano als equips de la oposicio que ho facin be, no vull veure mai mes una Entesa com la que tenim
Aqui ho deixo i que NADEU BE, nomes val 10E jua jua jua(CAP A MONTBUI I FALTA GENT)

R

Ramon

Igualada

18 de novembre 2009.11:38h

Respondre

Jaume C., amb tot el respecte, no estic d’acord amb el que dius de CDC, més ben dit de CiU.

Ja en l’anterior ajuntament, l’Enric Senserric es va fer un fart de demanar que la piscina es... Llegir més construis 200 0 300 metres més enllà del lloc a on s’ha construit per no haver de tallar tants arbres com s’han tallat. O recordes?

Durant la campanya electoral fins i tot van fer una roda de premsa davant d’uns cedres maquísims que avui ja no existeixen (vaig veure la fotografia al diari).

I en el seu moment, quand tocava, quand es va tractar de la piscina al Ple de l’ajuntament, van criticar la pèrdua de part de la subvenció de la Generalitat per culpa de que la piscina que llavors encara ”es volia construir”, no era reglamentària.

En aquells moments, els de l’equip de govern els acusaven d’estar en contra de fer la piscina i ara tu els dius que no van dir res, caram com son a vegades les coses.

D

David

Igualada

18 de novembre 2009.10:38h

Respondre

Això que han fet és un desastre... ja em diràs qui pot nedar amb 1 carril, si amb 3 o 4 ja hi havia òsties...

Estem assistint a l’enterrament de la natació a Igualada, tot per culpa dels... Llegir més interessos privats d’una empresa a la que se li assegura un monopoli amb uns preus desmesurats.

Que hi ha crisi a la construcció? No us preocupeu, que l’ajuntament d’Igualada us dóna un projecte i us salva, i us garanteix continuitat.

J

JAume C

Igualada

18 de novembre 2009.10:28h

Respondre

Com és que ERC, que sempre ha criticat negativa i sistematicament les actuacions del govern de l’Entesa (siguin quines siguin), no digui res al respecte ?? Que el PP no digui res, s’enten. Que... Llegir més els de CDC ara, veient la posició dels ciutadans surtin criticant el complex.... Ara se n’adonen i diuen que la piscina és petita i expliquen tot aquest aldarull de subencvions i d’imports a pagar a l’empresa que ho gestionarà ?? Ara han de dir-ho ?? Aquestes dades ja les tenien abans, oi ?
Què fan tots aquests polítics a l’Ajuntament ?? Jo em pensava que els partits de l’oposició havien de controlar i vetllar perquè les coses es facin be i ara veig que nomès serveixen per criticar les coses un cop estan fetes. No defenso pas el projecte, doncs és vergonyos que les coses es facin aixi. Com també és vergonyosa la manera de fer política dels nostres representants a l’Ajuntament.
Algun d’aquests polítics es pensen que es gaunyen la confiança dels ciutadants actuant d’aquesta manera ? Realment estan aconseguint que el desencís en la politica local sigui més gran cada dia.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.