TORNAR
PUBLICITAT

El diputat Joan Tardà visita Calaf

politica
Dimarts, 24 febrer 2009. 10:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El passat divendres, el diputat al Parlament de Madrid Joan Tardà va ser a Calaf. A les 8 del vespre va oferir una xerrada a la taverna catalana de Cal Macarró. Durant la xerrada, Tardà va explicar quina és l’activitat d’un diputat republicà a Madrid; quines iniciatives s’han presentat durant les darreres legislatures i quines tasques estant realitzant els tres diputats d’ERC.

Entre anècdotes i feina feta, Tardà va explicar “la dificultat que representa estar en un escenari dominat per les tensions i lluites polítiques entre el PSOE i el PP”.

En el torn de preguntes del públic assistent, es van anar desgranant aquells temes més públics, que normalment arriben a través dels mitjans de comunicació d’una manera més global i supèrflua.

Després d’aquest acte públic, es va realitzar un sopar de partit, amb militants de la comarca, que van agrair al diputat republicà la seva forma clara i pedagògica d’explicar aquells temes de l’actualitat política.

El mateix divendres es va conèixer la decisió de la Fiscalia Superior d’arxivar la causa contra Joan Tardà, per la denúncia presentada per un sindicat ultradretà, per les seves declaracions en les quals va acusar al Tribunal Constitucional de ser un òrgan corrupte, i de finalitzar un míting polític amb la frase “visca la república, mori el borbó”.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.