TORNAR
PUBLICITAT

'ERC i el PP van votar en contra de l'Estatut i ningú va dir que eren del bloc del no'

Teo Romero, 1er Secretari de la Federació del PSC-Anoia

politica
Dijous, 24 gener 2013. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Si aquest dimecres el PSC Igualada ha fet públic el seu suport a la Declaració Sobiranista, aquest dijous, la Federació del PSC-Anoia, ha assegurat a aquest diari que ‘són fidels als criteris acordats pel partit’ i es mostra crític davant els que veuen el PSC com una força opositora al procés. La polèmica està servida.

Teo Romero, 1er Secretari de la Federació del PSC-Anoia

La Federació del PSC-Anoia ha afirmat a anoiadiari.cat que ‘som fidels als criteris acordats per una àmplia majoria dels partit i per tant ens posicionem en contra de la Declaració de Sobirania’, que va ser aprovada aquest dimecres al Parlament.

El primer secretari, Teo Romero, manifesta estar ‘a favor del dret a decidir, però no del text aprovat’ i remarca, una vegada més, que tot plegat ‘és una maniobra per girar el focus dels problemes reals, com l’atur, i enfocar allò que els interessa’.

PSC Igualada es desmarca

Preguntat per la posició del PSC Igualada, favorable a la declaració sobiranista, i per tant, contrària a la del partit i la federació, el primer secretari afirma que ‘dins del PSC Anoia hi ha un consens total’, i que la postura dels regidors igualadins ‘són opinions personals’.

PSC, PP i Ciutadans voten NO

Teo Romero ha criticat que es vegi al PSC com una força opositora al procés. Argumenta que ‘amb l'Estatut d'autonomia de Catalunya PP i ERC van votar-hi en contra i ningú va dir en cap moment que formaven part del bloc del no, perquè evidentment hi estaven en contra per motius diferents’.

Romero afirma que els ‘socialistes estem al bàndol contrari del PP i Ciutadans’, per això davant de la pregunta ‘si Catalunya ha de ser o no independent, nosaltres tenim el nostre projecte’.


6 Comentaris

J

Joanma

Igualada

25 de gener 2013.11:31h

Respondre

L’alcalde de Montbuy cuan es dirigeix a la població o fa sempre en castellá, en canvi el de Vilanova sempre en catalá. Son maneres diferents de pensar dintre la mateixa federació.

B

Bartomeu Gassó Bonet

Igualada

25 de gener 2013.11:23h

Respondre

És interessant el concepte de ”consens total” quan PSC Igualada pensa diferent de PSC Anoia. El PSC està creant un nou món semàntic i se n’hi han anat a viure. Adeu!

C

Cesca

Igualada

25 de gener 2013.09:51h

Respondre

A Motbui han Votat els independentistes a Romero?
i a Igualada quins col·legis electorals han mantingut el vot socialista?

Crec... a Fàtima i a la Ginesta això vol dir que a Igualada el... Llegir més socialista que es manté fidel al partit és aquell que te més proximitat al independentisme?

R

Ramon F.

Igualada

24 de gener 2013.21:33h

Respondre

Si al PSC Anoia hi ha un consens total i estan d’acord amb el vot negatiu del seu partit, que carai pinten els regidors del PSC d’Igualada?, fins ara pensava que també formaven part del PSC... Llegir més Anoia, però pel que es veu, si hi ha consens total es que ni els tenen en compte.

Nois....., i noia, espavileu-vos, que si no plegueu vosaltres, potser os fumaran fora

P

Pep

Anoia

24 de gener 2013.18:01h

Respondre

Va, Romero, un últim intent de justificar l’injustificable, home! Ja us ho trobareu.

j

jordi

igualada

24 de gener 2013.15:06h

Respondre

Se le ve el ”ramalazo”PSOE

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.