TORNAR

Eusebi Alonso reelegit president comarcal d’ICV

L'elecció es va fer per unanimitat de l'assemblea

politica
Dimecres, 20 març 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Eusebi Alonso continuarà sent el President d’ICV Anoia. L’Assemblea Comarcal l’ha reelegit per quatre anys més, després d’aprovar per unanimitat la gestió de la seva direcció fins el moment així com la proposta de treball per al futur. Alonso estarà acompanyat per nou persones més, escollides per criteris de representativitat territorial.

Eusebi Alonso durant l'assemblea

ICV Anoia va celebrar l’Assemblea anual el passat dissabte 16 de març, amb la presentació de l’Informe Polític, que incloïa el balanç de gestió de la direcció sortint, tant en aspectes polítics com organitzatius, i un document amb les línies de treball futures. Després de ser debatuts entre les persones militants que van assistir a l’Assemblea, van ser aprovats per unanimitat.

L’Assemblea comarcal d’ICV va comptar amb la presència de la Diputada Dolors Camats, portaveu de la formació al Parlament de Catalunya, que optarà amb Joan Herrera, a la copresidència del partit, en la propera Assemblea Nacional que es celebrarà a Viladecans els propers dies 19, 20 i 21 d’abril.

La dirigent ecosocialista es va adreçar a les persones assistents i va exposar els objectius de la propera Assemblea “que passen per repensar la política, pactar de nou unes institucions i una economia que sí que responguin a les necessitats de la gent”. Camats va afirmar que per fer això “ni som prous ni som prou forts, per això cal enfortir-nos, però sobretot ser capaços d’integrar la política i la societat”. En aquest sentit, va afegir que “cal plantejar noves formes de fer, sabem el què però ara cal canviar el com”.

En el transcurs de l’Assemblea va reiterar-se la necessitat de canviar la forma de fer atenent el que ens marquen els nous temps: exigència i transparència. També es va constatar la voluntat d’acostar-se més als moviments socials i a les persones que més afectades estan per la crisi.

Per a més informació:


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.