TORNAR
PUBLICITAT

Els grups a l'oposició de Vilanova del Camí reclamen informació

Silenci sobre els projectes que es finançaran amb el fons estatal

politica
Dimarts, 13 gener 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El ple municipal de Vilanova del Camí d'aquest dilluns al vespre, ha vingut marcat pels projectes urbanístics i pel quòrum entre els grups a l'oposició, que han reiterat a l'equip de govern que no se'ls ha informat dels projectes que es preveuen finançar amb el fons d'inversió local.

Avantprojecte del Casal

El ple d'aquest dilluns

A falta de només 10 dies abans de finalitzar el termini per presentar la proposta de projectes a finançar amb el fons estatal d'inversió local, l'ajuntament de Vilanova encara no ha fet públics els projectes als què destinarà els 2.100.000 euros que els pertoquen de l'estat.

Els grups municipals del PP, ERC, Ciutadans i Independents per Vilanova, han reclamat, en el ple d'aquest dilluns, que se'ls convoqui en una reunió per informar-los de la intenció de la majoria. Lamenten no tenir coneixement dels projectes als que es destinarà el fons d'inversió, recordant que només van assabentar-se de la línia que seguiria el consistori en una junta de portaveus.

Així mateix, assumint que no haurà estat un procés participatiu ni obert a la ciutadania, els grups opositors estan preocupats per la immediatesa del tancament del termini, data per la qual temen que les coses es facin i es decideixin amb presses.

Unanimitat amb les propostes d'urbanisme

El ple d'aquest dilluns ha vingut també marcat per l'aprovació de tres propostes de la regidoria d'urbanisme i obres. Així s'ha aprovat per unanimitat concórrer a la convocatòria del FEDER, el fons Europeu de Desenvolupament Regional pel quadrienni 2007-2010. També ha prosperat per unanimitat la proposta d'obrir convocatòria de les subvencions incloses a la llei de barris per a la rehabilitació dels elements col·lectius dels edificis (instal·lacions d'ascensors, reparació de cobertes i de façanes en mal estat) per a l'any 2009. El darrer punt, la proposta referent a la reforma de l'actual CAP per a futur Centre de dia i Casa d'Avis amb sala polivalent, ha estat aprovat amb els vots favorables de tots els grups menys Ciutadans.

Aquest projecte, les obres del qual es preveuen iniciar aquest mateix any, comptarà amb diferents espais com el soterrani, la planta baixa, primera planta i un terrat de 275 metres quadrats amb àmplies vistes.

Al soterrani hi hauran els espais destinats a vestuaris, magatzem i àrea de gestió. A la planta baixa, a peu de carrer, el vestíbul principal i la sala polivalent de 210 metres quadrats, amb una capacitat per a unes 300 persones. També s'han previst altres espais annexes, com sala de televisió o servei de bar. Pel que fa a la primera planta estarà distribuïda entre el gimnàs, de 85 metres quadrats, els serveis de perruqueria, podologia, tres aules d'activitats d'uns 50 metres quadrats cadascuna, vestidors i lavabos. Per últim el terrat solàrium permetrà disposar d'una altra gran espai per a activitats a l'aire lliure.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.