TORNAR
PUBLICITAT

Ignasi Vich confirma que deixa Solidaritat Catalana

Podria engegar un nou projecte per seguir lluitant pel país

politica
Divendres, 1 febrer 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Ja ho va apuntar en un comunicat que podria passar i al final ho ha confirmat. Ignasi Vich, abandona el partit de Solidaritat Catalana. La decisió la va fer pública en el ple municipal d’Igualada i ara ho afirma en un nou comunicat. El motiu: la no renovació de la formació política.

Ignasi VIch, a l'enganxada de cartells per eleccions del 25N

‘Deixo la formació de Solidaritat, així que a partir d’ara, als plens assistiré a títol individual’. Amb aquestes paraules Ignasi Vich, feia públic en el torn de precs i preguntes del públic del ple municipal de dimarts, el què fa uns dies havia deixat entreveure.

Després de gairebé 2 anys compromès amb el projecte de Solidaritat Catalana per la independència ‘he demanat a la direcció del partit que em doni de baixa’. La decisió la va prendre després del congrés del partit, en que, tal i com esperava, no hi va haver cap renovació. Vich afirma que ‘Solidaritat no ha volgut prendre nota dels errors, i per tant crec que ja no és útil pels objectius nacionals’.

A partir d'ara...

L’ex candidat a l’alcaldia d’Igualada explica que no vol restar espectador ‘d'aquests temps apassionants’, sinó que 'vull ajudar a construir, no a denunciar’. Segons ha afirmat a aquest diari que 'a curt termini no tinc pensat afiliar-me a cap formació, però no ho sé a mig-llarg'.

Ignasi Vich manifesta que a més de la política, al pais hi ha forces entitats i moviments socials i polítics des dels que també s'ha de treballar per la recuperació dels drets sobirans. En aquest sentit apunta que ha rebut propostes de gent que vol iniciar coses noves des de la societat civil i, 'tot i que no tinc res decidit, és possible que m'impliqui en algun de nou'.


9 Comentaris

j

j. Català

Manresa

3 de febrer 2013.00:41h

Respondre

El Joan pregunta que qui és...que qui és???...es un pirata que ha enredat a tot-hom... inclus a SI.... espero que cap partit l’aculli...amb poder pot fer molt de mal.
Aquest tipus no te cap... Llegir més projecte polític..només molta cara..i espero que els ciutadans d’Igualada segueixin obviat-lo com ho han fet fins ara.

P

Pere

2 de febrer 2013.20:57h

Respondre

Un trepa menys. Si mai hi hagués entrat potser SI hagués tingut algun resultat a Igualada. La seva figura va disuadir a molta gent de votar aquesta formació.

Ho lamento però per la propera... Llegir més formació política, entitat cultural o empresari que l’aculli en els seus projectes, tot el que toca aquest home s’en va a norris, i no justament al Chuck.

j

josep

1 de febrer 2013.21:44h

Respondre

i que es pensava el Sr.Ignasi, perque varen sortir tots els diputats de solidaritat, pel Sr. Laporta va esser,plegar ell es va acabar solidaritat i a mes tenint un ”bocazas” de numero u.Sr.... Llegir més Ignasi que es pensa que per poguer entrar a lÀjuntament es ”pim pam pum” prengui nota Sr. Ignasi.

E

Ester Vich

Igualada

1 de febrer 2013.14:20h

Respondre

SI només va ser creïble quan va tenir el Joan Laporta al davant. Però les ganivetades dels que havien sortit rebotats d’altres partits han acabat amb el partit.

j

joan m. m.f

IGUALADA

1 de febrer 2013.10:34h

Respondre

-Ignasi Vich?
Qui és?

T

Terenci

Igualada

1 de febrer 2013.10:12h

Respondre

SI és un partit en procés de descomposició i que d’ara en endavant tothom marxarà. La gent no se’ls va acabar de creure mai. Penso que li doneu massa importància a gent que ha fet ben pocs... Llegir més mèrits per tenir-ne. Amb qui ha empatat aquest senyor ?

J

Jordi

Igualada

1 de febrer 2013.10:01h

Respondre

Este personaje es uno más que ha buscado vivir de la política en cuanto sus negocios inmobiliarios empezaron a ir a la baja.
Ahora como su partido no tiene futuro,se marcha en lugar de defender el... Llegir més proyecto político por el cual se presentaba.
Lo siento Sr.Vich,pero se le ve el plumero.

J

Jordi Domènech

Igualada

1 de febrer 2013.09:35h

Respondre

Algú ha dit a aquest home que no va entrar a l’Ajuntament, que no és regidor, que va fracassar en el seu intent de dividir l’independentisme a Igualada. Ara plega de Sí, doncs molt bé, però... Llegir més si fa temps que els catalans hem fet plegar tot Sí a les urnes.

M

Manel

Igualada

1 de febrer 2013.07:22h

Respondre

Què ha fet aquest bon home per la ciutat i el país?
A part d’ell, qui més hi ha a Solidaritat (SI) d’Igualada?
Per què tant personalisme i projecció d’una sola persona i no projecció... Llegir més d’unes idees?

Per què se li dona tanta importància a un partit que no va ser capaç de treure representació institucional? Per què s’embolcalla la seva presència al Saló de Sessions provocant confusió al lector?

Què de més ha aportat per la construcció d’una ciutat millor que moltissimes persones que treballen de manera anònima a la ciutat? Com per exemple associacions que pràcticament mai surten al diari i treballen cada dia?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.