TORNAR

Igualada Som-hi demana que el nou contracte de neteja creï una Unitat Especial de Neteja a fons pels barris

politica
Divendres, 11 octubre 2024. 03:00. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

El grup municipal d’Igualada Som-hi (PSC - Igualada Oberta) ha fet la proposta de crear una nova Unitat de Neteja especial pels barris d’Igualada que anomenaria “Barris a Fons”.

Es tracta de la proposta que el grup socialista fa pel nou contracte de neteja i recollida d’escombraries que l’Ajuntament haurà d’aprovar properament. En aquests moments, el contracte actual preveu només neteges en profunditat en alguns carrers del centre de la ciutat amb mètodes com, per exemple, l’aigua a pressió. Amb la proposta del grup socialista aquestes neteges s’ampliarien al conjunt dels barris d’Igualada.

El cap de l’oposició Jordi Cuadras afirma que crear la Unitat Especial de Neteja Barris a Fons és “una de les condicions que des del nostre grup posem per a tramitar el contracte. La neteja d’Igualada és deficient i això es nota a tots els barris de la nostra ciutat. Proposem que hi hagi una unitat especial de neteja pels barris que permeti netejar a fons de manera periòdica un cop al mes els diferents barris en els carrers amb més activitat comercial i veïnal, a més de la neteja habitual que ja es fa durant la setmana”.

El regidor Quim Roca destaca que “una ciutat neta convida al civisme i a un ús correcte de l’espai públic, tot evitant la degradació que ens aquests moments pateixen moltes zones de la nostra ciutat. És una demana que fem després d’haver escoltat els veïns i veïnes i també molts comerciants d’Igualada que lamenten la deixadesa que hi ha en molts carrers”. El grup socialista demana al govern de Junts que incorpori la proposta de crear la Unitat Especial de Neteja Barris a Fons al nou contracte.


1 Comentaris

C

Concepcion

Igualada

11 d'octubre 2024.09:31h

Respondre

Bon dia,
Jo visc al barri Sant Agustí i la neteja és molt, molt deficient. Els barris que podriem dir-ne més antics per les seves construccions són barris més a prop de la degradació i la... Llegir més poca col·laboració o més ven dit incivisme dels veïns o transeünts a més d’aquells que passejen amb els seus gossos i no es fan càrrec de les seves deposicions fa que el nostres carrers facin realment molta pena.
Hi ha veïns que deixen voluminosos qualsevol dia de la setmana, és deixadesa o és que no saben on han de trucar. Cal fer una bustiada per posar en coneixement aquest servei.
Una altra actuació urgent és l’eliminació de les herbes als carrers que hi ha molta per tota la ciutat.
Cal que sigui possible que consegueixin que la nostra ciutat sigui neta.
Si que cal fer neteja a fons als barris.
Quan viatgem i tornem a la nostra ciutat veiem realment que tenim una ciutat molt bruta.

Concepción E.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.