TORNAR
PUBLICITAT

Igualada Som-hi proposa que el bus urbà sigui gratuït quan hi hagi onada de calor per a facilitar els desplaçaments

politica
Dijous, 1 agost 2024. 03:00. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

El grup municipal d’Igualada Som-hi (PSC - Igualada Oberta) proposa que el bus urbà de la ciutat sigui gratuït els dies que es decreti alerta per onada de calor. Aquesta és una mesura que fan altres municipis a Catalunya i que té com a objectiu facilitar i protegir els desplaçaments de la població, tot garantint l’accés a l’autobús per a tothom.

La regidora d’Igualada Som-hi, Montse Montaña, explica que “les onades de calor s’han convertit en habituals cada estiu i les ciutats han d’adaptar-se a aquesta nova realitat amb mesures que segurament fins ara no estaven contemplades. L’autobús gratuït és una d’elles i per això reclamem al govern de Junts que l’impulsi a Igualada per a garantir uns desplaçaments còmodes i frescos”.

D’altra banda, un estiu més, la formació que integren PSC i el grup ciutadà Igualada Oberta demana que l’Ajuntament ofereixi accés gratuït a les piscines municipals per les persones majors de 65 anys, les dones embarassades, les persones amb discapacitat i els infants menors de 16 anys, tal i com fan Vilanova i Montbui per protegir aquests col·lectius de risc. Malgrat el govern de Junts fins ara s’hi ha negat, Igualada Som-hi reclama que ho apliqui.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.