TORNAR
PUBLICITAT

Igualada vol organitzar els actes per la renovació de la Flama

El ple aprova una moció que ho demana pel 2015

politica
Dimarts, 19 març 2013. 22:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'ajuntament d'Igualada ha aprovat una moció per tal de demanar que Igualada sigui la ciutat organitzadora dels actes per la renovació de la flama de la llengua el 2015. La moció ha estat aprovada pels vots de tots els grups municipals excepte el PP.

La moció demana que Igualada sigui l'organitzadora dels actes de la renovació de la flama de la llengua l'any 2015. També demana a la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya que triï igualada per organitzar aquests actes i donar suport a les entitats que mostrin interès per col·laborar-hi, com l'Associació Flama del Canigó d'Igualada, l'Associació Juvenil el Garvell, el Ball de Sant Miquel i els Diables d'Igualada, el Ball dels Pastorets d'Igualada, el Ball de Bastons d'Igualada, el Ball dels Cercolets d'Igualada, la Coral Juvenil xalest, els Voladors trabucaires d'Igualada, la federació del seguici tradicional històric d'Igualada, i Omnium Anoia.

La moció ha estat aprovada per tots els grups municipals excepte el del PP. El representant popular Joan Agramunt ha afirmat que era per una qüestió ideològica: 'No compartim el contingut de la moció perquè la defensa de la llengua catalana, que és la nostra, ens temem que en aquest cas, va en detriment de l'altra que és oficial, i no hi estem d'acord'.

Robert Hernando de PxC ha afirmat que el seu grup s'hi ha adherit perquè consideren que 'defensar el català no ha d'anar forçosament en contra d'altres llengües', i ha afegit: 'si no defensem nosaltres el català, qui ho farà?'.



1 Comentaris

F

Filomena

Igualada

20 de març 2013.09:29h

Respondre

El sr Agramunt i els del PP al no estar d’acord amb aquesta petició no fan altre cosa que demostrar el que son. Fins fa poc encara mantenien les aparences i penso que aquest canvi d’actitud es... Llegir més bo per a tots ja que així sabrem exactament que opina realment cada partit i pel que es veu els del PP per molta C que es vulguin posar al darrera, de Catalans res de res.

El PP solament entén Catalunya com un apèndix de la Espanya grande i libre i a sobre manada des de Madrid. Be, dons ja ho sabem, ara només falta que cadascú actui en conseqüència

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.