TORNAR
PUBLICITAT

Imma Riera, diputada de CiU, visita Igualada

Elogis a la feina de FAGEPI, la Cambra i la UEA

politica
Dimecres, 21 gener 2009. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Acompanyada pel President Comarcal Jaume Guixà, el Vicepresident de la Federació Jordi Torra i el President local d’Igualada Marc Castells, la Diputada Imma Riera, membre de la Comissió d’Economia i Hisenda, va visitar diversos grups empresarials, per copsar la realitat crua i dura de la comarca.

Imma Riera

La Diputada va reunir-se amb membres de la direcció de FAGEPI, com també amb representants de la Cambra de Comerç i Industria, parlant de les iniciatives empresarials, així com de les dificultats en que es troben les empreses i autònoms, per continuar la seva feina del dia a dia.

Per part del món empresarial, es va poder assabentar de noves iniciatives i projectes que tenen actualment. La Diputada també els va transmetre les accions que el Grup de CIU ve realitzant en el Congrés dels Diputats a Madrid, per tal d’ajudar a resoldre la crisi actual, remarcant “les dificultats que CIU té per tal d’aconseguir aquelles mesures que poden ajudar a les petites i mitjanes empreses a tirar endavant”. La Diputada i acompanyants, van quedar gratament sorpresos de l’activitat que venen desenvolupant últimament la Fagepi, i que sens dubte han de portar a salvar i consolidar el que encara tenim del món del tèxtil. També cal remarcar l’esforç i la seves actuacions molt positives que fa la Cambra, per tal d’ajudar a totes les empreses.

Posteriorment van visitar la Unió Empresarial de l’Anoia, en la que van poder compartir, també, les idees i projectes que podrien fer de l’Anoia, “una comarca altre vegada amb empenta i possibilitats de generar nous llocs de treball, i un espai en que puguin néixer noves empreses amb capacitats i oportunitats immillorables”.

La Diputada va fer una valoració de la situació actual amb el Govern Zapatero i del Tripartit, deplorant “que no es prenguin mesures més adequades i urgents, per tal de poder recuperar-nos ràpidament de la crisi”, que segons ella “no n'hi hauria tanta si en el seu moment s’haguéssin avançat a la crisi, que deien que no existia”.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.