TORNAR

Jaume Gorrea, alcalde de Cabrera d'Anoia: "Del matí a la tarda vaig deixar de ser alcalde. Així és com funciona la justícia a Espanya"

La Junta Electoral Central l’ha inhabilitat per estar condemnat per prevaricació i serà substituït per la primera tinent d’alcalde, Elisabet Hidalgo

politica
Divendres, 9 setembre 2022. 09:05. Redacció AnoiaDiari.

El fins ara alcalde de Cabrera d'Anoia ha mostrat la seva "sorpresa" davant la decisió de la Junta Electoral Central (JEC) d'inhabilitar-lo en el càrrec per estar condemnat per prevaricació. La JEC s'ha avançat a la comunicació de la sentència ferma per l'Audiència de Barcelona, prevista per al 8 de novembre. Gorrea ha avançat que, tot i que podria fer-ho, no interposarà un recurs administratiu. En declaracions a l'ACN, Gorrea ha manifestat que "ara ho haig de deixar, perdo la credencial, hem de nomenar nova alcaldessa, i si d'aquí a dos mesos resulta que soc innocent, què fem? El mal contra mi ja està fet".

Gorrea ha manifestat a l'ACN que està "molt decebut" perquè la sentència l'ha apartat de l'alcaldia per prevaricació, defensant-se tot al·legant que jo no he causat cap perjudici econòmic a l'administració ni ell se n'ha beneficiat personalment. "Era per millorar una carretera que estava molt malament", ha explicat.

Gorrea ha lamentat que "l'ordre de la JEC és immediata. Ja s'ha nomenat el següent regidor de la llista i les meves credencials ja estan donades de baixa. Jo ja no soc regidor. Del matí a la tarda vaig deixar de ser alcalde. Així és com funciona la justícia a Espanya".

El 19 de setembre es farà un ple extraordinari a l'Ajuntament de Cabrera d'Anoia, en què prendrà possessió com a alcaldessa l'actual primera tinent d'alcalde, Elisabet Hidalgo.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.