TORNAR

Jordi Riba és escollit President de la Comissió de la Sindicatura de Comptes al Parlament

politica
Dimarts, 23 juliol 2024. 03:00. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

El Diputat i Primer Secretari del PSC Anoia, Jordi Riba, ha estat nomenat President de la Comissió de la Sindicatura de Comptes al Parlament de Catalunya. Amb l'inici de la nova legislatura, la constitució de les comissions situa Jordi Riba al capdavant de la que s'encarrega de vetllar per l'àmbit comptable del Govern de la Generalitat i facilitar-ne el control parlamentari.

Les comissions parlamentàries són grups de treball permanents o constituïts amb una finalitat particular, encarregades de la discussió i informe especialitzat d'un projecte de llei o un tema sotmès al seu coneixement. En aquest cas, l'igualadí Jordi Riba liderarà aquesta comissió acompanyat dels diputats socialistes Eva Menor, Susana Martínez, Guillem Sánchez i Ivana Martínez.

Paral·lelament a la seva tasca a la cambra catalana, Jordi Riba continua recorrent l'Anoia i reunint-se amb agents institucionals, socials i econòmics per marcar prioritats i ser la veu del territori: "el PSC som la veu de l'Anoia al Parlament i això vol dir aprofitar la nostra presència per ser útils a la gent i proposar projectes per la comarca". Les diferents reunions es traduiran en preguntes parlamentàries i propostes de resolució al Parlament.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.