TORNAR

Junts per Igualada proposa crear un parc infantil al Parc Central

La nova instal·lació, situada al costat de l’Hospital, acaba la proposta d’urbanització del parc

politica
Dijous, 25 maig 2023. 15:57. Redacció AnoiaDiari.

Junts per Igualada proposa acabar la urbanització del Parc Central amb "un parc temàtic infantil amb grans tobogans, tirolines i una zona de cordes". La infraestructura es situarà en el tram comprès entre l'Hospital Universitari i l'espai recentment obert.

Aquest espai es dividirà en dues terrasses on, més enllà d'aquesta zona de joc infantil "perquè la canalla pugui jugar, divertir-se i les famílies puguin gaudir del parc", a la part més elevada d'aquest gran parc, a tocar de l'Hospital Universitari, "hi farem l'hivernacle, un espai ampli amb taules i amb lavabos públics per a tothom".

A més, el resultat d'aquesta instal·lació és basat en els dibuixos que van fer un miler d'escolars del que seria el seu parc ideal. "Tobogans de gran format i tirolines eren dels elements de joc infantil que més van demanar els infants".

Aquest projecte acabaria la proposta d'urbanització d'aquest espai que s'ha ampliat recentment amb l'skate parc, el pump track i el biollac. "L'ampliació del Parc Central ha estat un èxit i ara cal que continuem fent la feina, continuar ampliant-lo, en aquesta zona pendent d'urbanitzar", ha dit el candidat de Junts.

Aquest projecte es complementarà també amb la construcció, a l'altre extrem del Parc Central, de l'auditori. "D'aquesta manera quedarà urbanitzada aquesta gran zona del nord de la ciutat i Igualada disposarà d'un dels millors parcs de Catalunya i un auditori propi d'una ciutat que és capital i que vol ser líder en qualitat de vida" ha conclòs Marc Castells.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.