TORNAR
PUBLICITAT

Llum verda als 5 projectes vilanovins i als 3 calafins

Fons Estatal d'Inversió Local

politica
Dijous, 19 febrer 2009. 11:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El Ministeri d'Administracions Públiques ha aprovat l'atorgament d'una subvenció a l'Ajuntament de Vilanova del Camí de 2milions 160 mil euros pels 5 projectes presentats al Fons Estatal d'Inversions locals. També s'ha atorgat la subvenció a Calaf que sobrepassa els 600.000 euros.

Casa Bertran vista des dels jardins

Vilanova del Camí

L’arranjament i millora del carrer Santa Llúcia-Camí escolar; la construcció d’un centre cívic al barri de la Pau, l’arranjament i millora de la plaça dels Miquelets, la construcció d’una nau per a magatzem municipal i la urbanització de la zona verda del barri de la Lluna, són els 5 projectes que l’Ajuntament de Vilanova del Camí tirarà endavant gràcies als diners del Fons Estatal d’inversió Local.

Recordar que l’objectiu principal d’aquestes ajudes del Ministeri d’Administracions Públiques és promoure la realització d’obra pública i d’inversions que generin ocupació per part dels ajuntaments amb la finalitat de contribuir a la millora i la recuperació de l’economia del 2009. El Govern Central hi destinarà 8 mil milions d’euros que es repartiran proporcionalment entre tots els ajuntaments d’Espanya en funció de la seva població. Les actuacions aprovades seran finançades al 100% per l’Administració General de L’Estat.

Calaf

Tots projectes coincideixen en la rehabilitació d'edificis i instal•lacions i són: reforma de la Casa Bertran per convertir-la en un casal d’avis (405.235,70 €) que ja compta amb els jardins adaptats per a la gent gran; rehabilitació de les teulades i les façanes exteriors del cementiri municipal (117.943,27 €); i canvi de l’ascensor de l’Ajuntament per adaptar-lo a la normativa d’accessibilitat i reforma de la coberta, el mal estat de la qual posa en perill la documentació de l’Arxiu Municipal (84.776 €). En total, doncs, el municipi de Calaf rebrà 607.955 € per aquestes tres actuacions. Cal recordar que els projectes no podien figurar ja dins del pressupost municipal de l'any en curs, que tots inclouen l'IVA (no deduïble) i que tampoc podien estar cofinançats per d’altres subvencions.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.