TORNAR
PUBLICITAT

Oriol Almirón, regidor del PSC Òdena, es converteix en Diputat al Congrés dels Diputats

politica
Divendres, 6 setembre 2024. 03:00. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

Oriol Almirón, el jove regidor i portaveu del PSC a l'Ajuntament d'Òdena, ha estat nomenat Diputat al Congrés dels Diputats. L'odenenc, número 18 per Barcelona a la candidatura de les Eleccions Generals, representarà l'Anoia a les Corts Generals després de la reestructuració dels socialistes una vegada completada l'arribada de Salvador Illa i el PSC al Govern de la Generalitat. Oriol Almirón es converteix, d'aquesta manera, en el primer socialista anoienc de la història que arriba a Madrid des de la recuperació de la democràcia.

Nascut a Òdena l'any 2000, Oriol Almirón és llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat de Barcelona i va iniciar la seva activitat política l'any 2018, quan va unir-se a la candidatura del PSC – Òdena Progrés. Actualment regidor i portaveu del Grup Municipal a l'Ajuntament, l'uneix també a la política el vincle amb la Joventut Socialista de Catalunya, on és Secretari d'Organització de la JSC Anoia.

En aquest sentit, el PSC Anoia ha destacat "l'enhorabona i totes les sorts i encerts a Oriol Almirón pel seu nomenament. És un honor i un fet històric pel partit poder comptar amb representació al Congrés dels Diputats de Madrid, una molt bona notícia per tota la comarca de l'Anoia i també un èxit pels socialistes anoiencs que arriba després de la important victòria del PSC a la comarca a les Eleccions Generals del passat 23 de juliol del 2023".

El PSC Anoia es mostra, en definitiva, plenament satisfet d'esdevenir l'únic partit de la comarca amb representació al Parlament de Catalunya amb l'igualadí Jordi Riba i al Congrés dels Diputats amb l'odenenc Oriol Almirón.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.