TORNAR
PUBLICITAT

Pagament fraccionat de l'IBI a Capellades

4 pagaments per l'Impost de Béns Immobles

politica
Dilluns, 2 març 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest any els contribuents capelladins podran pagar l’Impost de Béns Immobles de manera fraccionada en quatre imports iguals. La proposta, feta pel grup municipal d’ERC-Capellades i acceptada pel consistori, s’aplicarà a aquells ciutadans que tenen el cobrament domiciliat.

Darrerament, totes les persones propietàries d’un immoble a Capellades han rebut la notificació de l’ajuntament recordant-los que s’ha de pagar l’Impost de Béns Immobles.

L’escrit informa que “Com a novetat d’aquest any, els contribuents d’aquest impst que tenen el rebut domiciliat poden gaudir de més avantatges ja que l’Ajuntament fracciona el cobrament de l’IBI, dividint l’import en quatre parts iguals”.

Domiciliar el pagament

Tothom que no tingui domiciliat encara el pagament, el 16 de març és l’últim dia per fer-ho. La domiciliació del rebut no és obligatòria, però sí imprescindible per beneficiar-se de la proposta de fraccionar el pagament en quatre vegades.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.