TORNAR
PUBLICITAT

Un parc vora l'hospital servirà per connectar Les Comes amb el Poble Sec

L'ajuntament igualadí detalla els projectes que es faran amb el fons d'inversió local

politica
Dijous, 5 febrer 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'Ajuntament d'Igualada detallarà al llarg de les properes setmanes els diferents projectes que es portaran a terme amb la inversió estatal del Fons Local, que ronda els 6 milions d'euros. El regidor Xavier Figueres ha detallat un dels projectes, la urbanització de l'avinguda Catalunya, una plaça sobre el pàrquing soterrat, a tocar del nou hospital; es tracta de l'obra més important prevista entre els diversos projectes. Està valorat en 2.241.000€.

Parc projectat darrere l'Hospital

Aquesta actuació, que com les altres tres que ha presentat el regidor actualment estan en el procés de redacció dels plecs de condicions per poder-los adjudicar, vertebrarà una zona peatonal lligada a l'hospital i que juntament amb un futur passeig, també previst cap a la zona dels Maristes, connectarà Les Comes II amb la zona del Poble Sec.

Aquesta plaça, que estarà connectada amb l'àrea de l'hospital i tindrà una connexió amb la zona d'urgències, constarà de zones d'ombra, arbres, arbusts i també un espai de jocs pels més menuts. El període d'execució previst és de 6 mesos.

Contractació de projectes tenint en compte l'atur

El segon tinent d'alcalde, Jordi Riba, ha detallat que per tal d'afavorir la reinserció de persones aturades al món laboral en motiu d'aquestes noves obres, en 9 dels 14 projectes previstos, els punts que es tindran més en compte a l'hora de valorar l'empresa a la que s'adjudicarà l'obra són:

- les millores tècniques en l'execució de l'obra

- que l'empresa, hagi lluitat i hagi pogut mantenir la plantilla

- i el compromís de contractació de persones en situació d'atur (prioritzant aquelles empreses que facin la contractació a través del Servei Local d'Ocupació d'Igualada).


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.