TORNAR
PUBLICITAT

El ple de l’Ajuntament d’Igualada aprova les subvencions per a cursar estudis de grau i post graduació universitària

politica
Divendres, 2 agost 2024. 03:00. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

També s'ha ratificat el conveni del contracte per a la coordinació, la cooperació i la col·laboració entre el Departament de Drets Socials i l’Ajuntament d’Igualada en matèria de serveis socials i altres programes relatius al benestar social.

Aquest dimarts 30 de juliol ha tingut lloc el ple ordinari del mes de juliol de l’Ajuntament d’Igualada. La part resolutiva del ple s’ha iniciat amb la ratificació per unanimitat del conveni del contracte per a la coordinació, la cooperació i la col·laboració entre el Departament de Drets Socials i l’Ajuntament d’Igualada en matèria de serveis socials i altres programes relatius al benestar social

El ple també ha aprovat per unanimitat el decret a l’adhesió de l’Ajuntament d’Igualada a la xarxa d’entitats locals per al desenvolupament dels objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP)

Tots els grups han votat a favor de l’increment de retribucions del personal de l'Ajuntament d'Igualada i de l'OAMEAI per l'excercici 2024

Seguidament el ple ha aprovat la rectificació i actualització de l’inventari de béns de l’Ajuntament d’Igualada amb els vots favorables de tots els grups polítics excepte Poble Actiu que s’ha abstingut.

Pel que fa als punts d’urbanisme, el ple ha aprovat la resolució d’al·legacions i aprovació provisional de la modificació puntual del Pla General d’Ordenació d’Igualada per a la reubicació de sistemes d’equipaments, implantació d’habitatge de protecció oficial i obertura d’un vial a l’àmbit del Passeig Verdaguer – carrer de Sant Josep i avinguda de Pau casals – carrer de les Tulipes. Junts per Igualada i Igualada Som-hi ha votat a favor i ERC i Poble Actiu s’han abstingut.

El ple del mes de juliol ha aprovat, també, les bases específiques reguladores de les subvencions de l'Ajuntament d'Igualada per a cursar estudis de grau i post graduació universitària. Hi han votat a favor Junts per Igualada i Igualada Som-hi i s’han abstingut ERC i Poble Actiu.

Seguidament s’han aprovat les resolucions als recursos de reposició en matèria d’atorgament de subvencions interposats per la societat cooperativa Quatre Cantonades i La Torreta Igualada. Junts per Igualada ha votat a favor, Igualada Som-hi i ERC s’han abstingut i Poble Actiu ha votat en contra.

En l’apartat d’Hisenda s’ha aprovat la resolució d'al·legació i aprovació definitiva de la modificació de les ordenances fiscals reguladores de la taxa per a la prestació de serveis culturals, educatius, socials i de lleure i utilització de les instal·lacions esportives amb els vots favorables de Junts per Igualada, l’Abstenció d’Igualada Som-hi i els vots en contra d’ERC i Poble Actiu.

Seguidament s’ha aprovat la modificació de crèdit 2-2024 amb els vots favorables de Junts per Igualada i l’abstenció de la resta de grups municipals.

Finalment, el ple ha aprovat per unanimitat la sol•licitud de bonificació de l’impost sobre construccions per les obres d’instal·lació d’un ascensor al CEIP Gabriel Castellà i a favor de taller Àuria per les obres de reforma a la planta baixa del seu edifici.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.