TORNAR
PUBLICITAT

El PP d'Igualada exigeix a Nadal menys paraules i més fets

Reaccions a les declaracions del conseller del DPTOP

politica
Divendres, 20 febrer 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El representant del grup municipal del Partit Popular a Igualada, Pere Calbó, davant de les declaracions del conseller de Política Territorial i Obres Públiques d'aquest dimecres, manifesta: “Nadal no dóna resposta als projectes que necessita la comarca i s’evidencia que l’Anoia no és una prioritat.” Per això li demana menys paraules i més fets.

"Les explicacions del Conseller de l’estat dels projectes arribem a la conclusió que es redueix a una llarga llista de retards i incompliments del Govern de la Generalitat el que es inadmissible en la greu crisis econòmica que esta patint la comarca de l’Anoia.”

El regidor popular ha explicat, en relació a l’aeroport de vol corporatiu, que “el primer que s’ha li ha d’exigir al Conseller és que convoqui ja el concurs per optar a l’esmentat aeroport. Ja que la Generalitat ha incomplert les seves pròpies previsions”. Pel dirigent popular, és evident que la nova ubicació s’ha de decidir en base a criteris aeronàutics, però el Consell no pot obviar la situació econòmica que es viu a l’Anoia.

D’inadmissibles és com ha qualificat Calbó les declaracions sobre el sòl industrial, “ens diu que l’estiu solucionarà els problemes de subministrament elèctric al polígon de Can Parera a Castellolí. És inadmissible que un polígon responsabilitat de la Generalitat no hagi previst des d’un inici el subministrament elèctric i que es portin tants mesos de retard per resoldre la qüestió.”

En relació al soterrament de les vies dels FGC a l’entrada d’Igualada, des del Partit Popular li reclamen “que executi ja el projecte redactat i que deixi de retardar l’actuació. Quants anys portem sentint que cal estudiar diverses alternatives? Masses. I el més greu és que el Conseller Nadal encara no ha explicat quines són aquestes alternatives.”

Finalment, Calbó ha dit que “veiem clarament quines són les prioritats del Conseller que encara no són una realitat els trams entre Castellfollit del Boix a Igualada i no s’ha acabat el tram entre Igualada i Vilafranca que ja posa l’accent en el desdoblament entre Vilafranca i Vilanova.”


1 Comentaris

J

Jordi

Igualada

20 de febrer 2009.09:32h

Respondre

Tota la raó del món! Per al Nadal, l’Anoia no és una prioritat...i és una llàstima...perquè amb aquesta actitud, la comarca no sortirà mai de la precària situació en que es troba, tant a... Llegir més nivell econòmic, com social, cultural...o sinó, compareu-la amb altres comarques.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.