TORNAR
PUBLICITAT

Ramon Campà valora positivament la candidatura de Calonge de Segarra a Millor Poble Cultural de l'Any

politica
Dissabte, 31 agost 2024. 03:00. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

Ramon Campà, regidor i portaveu de Sempre Calonge – PSC a Calonge de Segarra, ha valorat molt positivament la nominació del municipi com a candidatura finalista al premi "Millor Poble Cultural de l'Any". El regidor de Sempre Calonge – PSC a l'Ajuntament ha destacat la feina feta des del municipi de l'Alta Anoia per recuperar la memòria minera, el motor econòmic i social del territori des de mitjans del segle XIX.

L'aposta per recuperar el patrimoni històric del municipi és el motiu pel qual Calonge de Segarra es troba entre els candidats a ser el "Millor Poble Cultural de l'Any" i, en aquest sentit, Ramon Campà destaca, principalment, la recuperació i reconversió de la Mina Vicenta, tot instal·lant-hi recursos educatius i digitals perquè tots els públics puguin conèixer la història, convertint el projecte en pioner en la restauració d'una mina de carbó de la comarca. El regidor socialista, a més, agraeix la col·laboració i implicació del Consell Comarcal de l'Anoia amb el conseller de Turisme, Dani Gutiérrez, per tal d'aconseguir fer possible aquest projecte.

Els premis "Poble Cultural de l'Any", organitzats per Prensa Ibérica (El Periódico, Regió7, Diari d'Igualada, etc) i patrocinats per la Generalitat de Catalunya, posen en valor la feina que porten a terme els pobles catalans durant l'any en tres àmbits: cultural, sostenible i turístic. Les votacions estan obertes a la pàgina web millorpoble.cat i el lliurament dels premis es durà a terme a finals de setembre al municipi gironí de Calonge i Sant Antoni.

 

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.