TORNAR
PUBLICITAT

Repàs del Ple Ordinari d'Òdena

politica
Dijous, 19 març 2009. 21:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El passat dimarts 10 de març es va celebrar el ple ordinari a l’Ajuntament d’Òdena en el qual van prosperar diversos temes, com el Compte general de recaptació u multes, la modificació del pressupost 2009 o la necessitat, manifestada també per l’alcalde, de fer al•legacions a la col•locació d’una antena de telefonia mòbil al Barri de Les Comes d’Igualada però en terreny odenenc.

Es va aprovar el Conveni interadministratiu d’intranet municipal. Aquí el regidor de Noves tecnologies, Jaume Xaus va recordar que és un projecte gestionat entre 6 municipis: Santa Margarida de Montbui, Sant Martí de Sesgueioles, Cabrera d’Anoia, Sant Martí de Tous, La Torre de Claramunt i Òdena. Serà una eina de millora de gestió de l’Ajuntament i ala vegada de la xarxa entre els ajuntaments.

D’altra banda es va aprovar unànimement el Compte General de recaptació i multes 2008. La xifra en euros de la recaptació de multes és d’1.828.000 i el saldo pendent de més de 5.000 euros.

La Modificació del pressupost 2009 va quedar aprovat també per unanimitat. En aquest punt l’alcalde Francisco Guisado va reconèixer que en el projecte de la creació de la Segona Llar d’Infants d’Òdena, la que s’està construint al Barri de Sant Pere no contemplava un tipus d’instal•lació adequada pel fred i calor, i per aconseguir-la, bona part de la partida prevista per la instal•lació dels Sanitaris del Parc de la Font, concretament 59.995 euros, es destinaran a un terra radiant amb perforació hidrotèrmica per a la nova Llar d’Infants.

El Plec de clàusules generals de contractació va ser aprovat pels 3 grups: PSC, CiU, ERC i el regidor no adscrit Toni Méndez com també la Moció del dia Internacional de les dones. Una altra moció a la que es va donar recolzament va ser per la presentació del grup de Mestres de l’Anoia al premi d’Educació de Catalunya 2009. En aquest punt l’alcalde va recordar que el proper mes de juliol se celebrarà la 30a edició de l’Escola d’Estiu de l’Anoia. El batlle odenenc va parlar de manera orgullosa de les tasques fetes des del Grup de Mestres de l’Anoia, de forma ininterrompuda tot col•laborant amb diferents ajuntament de la comarca.

En l’apartat d’Urgències es va parlar de la Qualitat Ambiental en relació als emplaçaments de telefonia mòbil en terrenys no urbans. La “famosa” antena situada a prop del Barri de les Comes d’Igualada, i que es troba en terreny d’Òdena. Aquí l’alcalde va dir que s’entenia el neguit del veïns de la zona i per tant hi havia la necessitat de fer les al•legacions.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.