TORNAR

Sandra De La Iglesia, nova presidenta de Junts a l'Anoia

La candidatura de De La Iglesia s’ha imposat a la liderada per l’excoordinadora, Xènia Guàrdia, amb el 60,19% dels vots de la militància.

politica
Divendres, 23 setembre 2022. 09:04. Redacció AnoiaDiari.

Aquests dies s'han fet arreu del país les eleccions territorials de Junts. A l'Anoia, la candidatura liderada per l'advocada Sandra De La Iglesia ha obtingut un suport majoritari de la militància, obtenint el 60,19% dels vots emesos, per davant de la candidatura de la fins ara coordinadora de la formació a la comarca, Xènia Guàrdia, que ha obtingut el 38,89% dels suports. Una candidatura integrada, entre altres, per la diputada del Parlament de Catalunya i germana de la candidata, Judit Guàrdia.

Sandra De La Iglesia i Colet és advocada. Actualment, és responsable d'organització de l'executiva de Junts a Igualada i membre de la sectorial de Dret i Justícia de Junts per Catalunya.

La nova executiva comarcal de Junts la integren: Sandra De La Iglesia (presidenta), Cristina Urrutia (Organització), Sergi Cuella (Acció municipal), Josep Marsal (Afiliats), Nicolau Sagrera (Medi ambient i transició energètica), Maria Pola (Salut, benestar i gent gran), Ramon Felip (Economia, empresa i polígons) i Jordi Segura (vocal).


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.