TORNAR
PUBLICITAT

El secretari general de Governació inaugura la Ronda Ponent

Finalitzada una obra important per als Hostalets

politica
Dilluns, 27 juliol 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
En el marc de la celebració de la Festa Major dels Hostalets de Pierola, el secretari general del Departament de Governació de la Generalitat, Jaume Oliveras, va inaugurar la urbanització de l'entorn de la llar d'infants i la ronda ponent, divendres passat al migdia. L’acte d’inauguració va començar a la plaça de Cal Figueres, des d’on va sortir el recorregut de les autoritats acompanyades d’una cercavila fins a l’entorn de la llar d’infants. Intentant suportar una temperatura propera als 40 graus, un centenar de veïns van seguir la cercavila d'inauguració i els parlaments.

Prop de 100 veïns van presenciar la inauguració, amagant-se del sol sota envelats

Jordi Calpe, alcalde dels Hostalets de Pierola, al costat de Jaume Oliveras i Joan Raldiris, regidor d'urbanisme

L’alcalde dels Hostalets de Pierola, Jordi Calpe, i el secretari general de Governació, Jaume Oliveras, van tallar la cinta inaugural de la nova ronda ponent, poc abans dels parlaments i d'un pica-pica, que va comptar amb l'assistència d'un centenar d'hostalatencs.

Sota un sol de justícia, Oliveras, acompanyat del coordinador territorial de Governació a la Catalunya Central, Antoni Cassassas, va destacar l'esforç d'inversió realitzat pel seu departament, finançant amb una dotació de 278.652 euros a través del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) aquestes actuacions.

Oliveras també va fer referència als 'bons projectes de futur' dels Hostalets com el Centre Paleontològic i l'Escola de Música, i va encoratjar a l'equip de govern local a presentar-los en la nova convocatòria del PUOSC, que fins l'any 2012 tindrà una partida de 700MEUR.

Per la seva part, l'alcalde dels Hostalets, Jordi Calpe, després d'agrair la presència d'Oliveras, va destacar la dignificació de l'espai i la finalització de la ronda de ponent, per tal d'ordenar el trànsit del carrer Església i els voltants de l'escola. Un pas mes del Pla de Mobilitat del municipi, segons Calpe.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.