TORNAR
PUBLICITAT

Ultramagic fabrica el globus per la independència

Recorrerà Catalunya durant la campanya d'ERC

politica
Dimarts, 30 octubre 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest dilluns al matí potser algun anoienc ha vist enlairar-se un globus aerostàtic amb una estelada gegant a l’aeròdrom d’Igualada-Òdena. És el globus per la independència, fabricat per l’empresa igualadina Ultramagic, i amb el qual ERC recorrerà el territori català durant la campanya electoral.

Globus per la independència

Globus ERC

Una enorme estelada i el logo d’Esquerra Republicana de Catalunya. Això és el globus per la independència, un globus aerostàtic fabricat per l’empresa Ultramagic.

El globus, llogat a l'empresa 'Camins de vent', acompanyarà ERC per tot el territori català al llarg de la campanya electoral. Abans dels actes que tinguin lloc a la tarda, les persones que ho vulguin podran pujar al globus de forma gratuïta.

'Camins de vent' ofereix també vols lliures durant els matins. Per concertar-los, les persones interessades s'hauran de posar en contacte amb l'empresa.

‘Penjar l'estelada al cel’

A l’acte de presentació hi ha assistit Marta Rovira, secretaria general d'ERC, qui ha assegura que el globus ‘és com Catalunya que agafa el vol cap a la independència, un camí que des del passat 11 de setembre cada cop més gent veu com l'única sortida a la crisi’.

Rovira també va explicar que 'avui hem volgut penjar l'estelada al cel, igual que tants catalans l'han penjada al balcó i volem que fins el 25 de novembre aquest sigui un clam per recordar que les eleccions que afrontem no són unes eleccions qualsevol, sinó que hem de traçar clarament quina és la ruta política del país i hem de votar independència'.


1 Comentaris

G

GRAN TOCA NASSOS

IGUALADA

30 d'octubre 2012.20:28h

Respondre

I QUE MES?

A ixó d’ anar en globus a fer campanya electoral es una innovació nova.
Els politics ja no saben com gastar els cales i atraure l’ atenció de la gent.

Ara está de moda anar amb... Llegir més patinet, molta quitxalla en te, però per que si aquets poliquics volen innovar perquè no ho fan amb un carretò de coixinets com els anys cinquanta i es mes ecològic i menys costos. Segur que amb el sorroll de les rodes tot el poble sortiria al carrer i no faria falta gastarse mes diners per anunciar un miting.

Jo de petit entenia un, i amb faria molta il-lusió veure un politic anar a un miting montat d’ un carreto de coixinets.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.