TORNAR

Vilanova realitza una sessió de seguiment de la Llei de Barris

politica
Dissabte, 12 desembre 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’Ajuntament de Vilanova del Camí va acollir el passat 2 de desembre una nova sessió d’avaluació i seguiment emmarcada en la Llei de Barris. Representants municipals i del teixit associatiu es van reunir amb els responsables de la Generalitat de Catalunya per fer un seguiment de l’execució del projecte integral del casc antic i del Camp del Rei. Durant la sessió es va fer un repàs de les actuacions que s’estan desenvolupant als diferents àmbits. D'altra banda, una cantata va fer petit el gimnàs del CEIP Marta Mata divendres passat.

Una imatge de la reunió

Tècnics, polítics i agents socials van valorar les millores que s’estan portant a terme a l’espai públic així com la dotació d’espais verds, la provisió d’equipaments per a l’ús col•lectiu i la incorporació de noves tecnologies en els edificis i equipaments municipals. També van parlar de la línia d’ajudes destinades a millorar l’accessibilitat dels edificis, la reparació de cobertes i façanes i la instal•lació d’ascensors en edificis de planta baixa +4.

Durant la sessió d’avaluació i seguiment també es van destacar els programes de participació ciutadana i els d’atenció als diferents col•lectius del barri, especialment a la gent gran amb cert grau de dependència, les dones, els infants i els joves.

La cantata del CEIP Marta Mata aplega més de 150 persones

D'altra banda, el gimnàs del CEIP Marta Mata es va quedar petit el passat divendres. Els 208 alumnes del centre van participar a la cantata per celebrar Santa Cecília, patrona dels músics, que va quedar ajornada des del 22 de novembre donat que molts alumnes estaven malalts. L’escenari del gimnàs va lluir amb les interpretacions que els nens i nenes de l’escola, des dels més petits de P3 fins als més grans, els de sisè, van fer davant de les seves famílies i els professors.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.