TORNAR

Bacallà amb ceba confitada

La cuina de la iaia

Dissabte, 5 maig 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquesta setmana la iaia Núria ens presenta un plat de peix, però molt ben condimentat. Una recepta ideal per als amants del formatge, ja que aquest ingredient, juntament amb les cebes confitades, donen un gust excel·lent al plat.

Bacallà amb ceba confitada

Ingredients

2 morros de bacallà

2 cebes grosses

2 tomàquets

Formatge Camembert

Salsa Perris

Elaboració

Tallarem les cebes a grills i les fregirem en una paella amb oli fins que quedin ben confitades. Un cop fetes, les deixarem atemperar, i en aquest punt afegirem un tomàquet pelat i sense llavors, tallat molt petit, i ho acabarem amb un raig de salsa Perris.

Agafem els morros de bacallà i els trossegem. Després els fregirem i els reservarem.

Posem la ceba confitada en una safata de forn, adequada per poder-la presentar a taula. Al damunt i posem el bacallà, i cada tros el cobrim amb una mica de formatge. Ho posem al forn a gratinar.

Nota: aquest plat queda molt suau. Si es vol obtenir un gust més fort es pot canviar el formatge per un de cabra.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.