TORNAR

Endívies farcides

La cuina de la iaia

Dissabte, 14 abril 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquesta setmana la iaia Núria ens proposa una recepta ideal per als amants del marisc. És un plat fàcil d'elaborar, amb bona presentació i perfecte per fer com a entrant d'un dinar o sopar. Que vagi de gust!

Endívies farcides

Ingredients

1 porro

1 ceba

100 g rap

100 g gambes

oli

sal

pebre

Elaboració

Pelem les gambes i les tallem ben petites. Amb els caps i les closques hi fem un fumet fregint-ho tot amb una mica de ceba i un raig d’aigua. Ho deixem coure durant uns quinze minuts, després ho colem i ho reservem.

Agafem una paella, hi tirem un raig d'oli i fregim la ceba i el porro. Quan hagin agafat color hi afegim el rap esmicolat i les gambes. Ho anem remenant tot i quan veiem que el rap i les gambes comencen estar ben fregides hi afegim un parell de cullerades del suc dels caps.

Netegem les endívies agafant les fulles més maques i les col·loquem en plats individuals. Seguidament les farcim amb el preparat de marisc que hem cuinat i ja les tenim a punt per servir.


1 Comentaris

R

Receptes.cat

11 de maig 2012.12:52h

Respondre

Ideal de cara al bon temps!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.