TORNAR

Pebrots del 'piquillo' farcits

Les receptes de la iaia Núria

Dissabte, 26 novembre 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Com cada setmana, la iaia Núria ens sorprèn amb una recepta nova, aquest dissabte ens ofereix una manera de farcir els típics 'Pebrots del piquillo'. Molt fàcil de fer, i sobretot, molt bo! Que aprofiti!

Ingredients:

2 patates – 1 ceba – 3 ous – 4 pebrots – alls

Elaboració:

1.- Fem una truita poc cuita amb les patates pelades i la ceba

2.- Una vegada feta, la posem en un bol per poder-la triturar una mica, només trencar. Amb aquest `preparat' omplim el pebrots.

3.- Posem l'oli en una paella i fregim els pebrots farcits. Fem volta i volta i ja estan preparats per poder-los emplatar. En el mateix oli que ha sobrat, es fregeixen els alls laminats i els col·loquem per sobre per decorar


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.