//Plugins sense CDN ?>
Hi ha diversos aliments que poden ser els nostres aliats per tal d’activar les nostres defenses i fer-les més resistents a aquestes afeccions típiques de l’epoca, de manera que es reforça el nostre sistema immunitari.
El consum d’aliments que continguin vitamina C són tradicionalment coneguts pels seus beneficis en aquest sentit. Fruites com la taronja, la mandarina, la llimona, el kiwi, les maduixes, el meló; a banda de llegums verds, el julivert, api, tomàquet, pebrot, entre d’altres, també contenen importants dosis de vitamina C.
Recordem que la Vitamina C no s’emmagatzema en l’organisme, per la qual cosa hem de procurar de consumir diàriament aliments que en continguin.
A banda de la Vitamina C, hi ha d’altres elements que també ajuden en la prevenció de refredats, com són aquells amb cert contingut en coure, en ferro i en seleni.
En el primer grup, amb contingut en coure, trobem aliments com els cereals, el fetge de vedella, els llegums verds, els crustacis i el cacau.
Pel seu contingut en ferro, cal esmentar, el cacau, els fruits secs, el fetge, els llegums i els espinacs.
Per últim, aliments que contenen seleni, són els cereals, el llevat de cervesa, el peix, l’all, la ceba, els ous i la fruita en general. Tots ells són bons per a la prevenció de refredats.
AMIC/EL TOT GRANOLLERS
pere
26 d'abril 2016.10:29h
Data de publicació: Dimarts, 26 d’abril de 2016.
Comença l’article: Ara que ja estem a la tardor...
No estaria malament fer una relectura dels articles abans de publicar-los...