//Plugins sense CDN ?>
Al llarg del matí hi haurà una conferència, taula rodona, esmorzar ecològic, tallers i presentacions de diferents productors de l'Anoia, aniran donat idees i permetran parlar sobre com la nostra alimentació pot millorar la salut, com els hàbits alimentaris caldria que s'ajustessin a la realitat que vivim i com això es possible a l'Anoia amb la implicació de tots: tècnics, famílies, productors.
Si voleu saber com l'alimentació i els seus elements poder millorar aspectes de salut, si voleu conèixer on es troben aliment naturals i ecològics a la nostra comarca, si us interessa saber fer licors d'herbes i saber on anar-les a buscar per la comarca, si us interessa experimentar com les amanides poden ajudar a potenciar la qualitat de vida, si fer una cata d'oli de l'Anoia us sembla una opció interessant... Aquestes i altres activitats gratuïtes, que podeu fer amb tota la família, us esperen diumenge dia 16 al Museu de 10.30 a 13.30 al Museu Comarcal (c/ Dr. Mercader).
CECI