TORNAR

CECI organitza la Jornada 'Nutrició i Salut, implicacions avui'

Aquest diumenge, amb activitats de tot tipus

Salut
Dimarts, 11 maig 2010. 16:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El proper diumenge dia 16 de maig, en el marc dels treballs que duu a terme la secció d'Educació Mediambiental del CECI, tindrà lloc als espais del Museu de la Pell i Comarcal de l'Anoia la Jornada 'Nutrició i Salut, implicacions avui' amb el suport de Consell Comarcal de l'Anoia, Ajuntament d'Igualada i l'institut Ramon Muntaner.

El CECI ja va organitzar al febrer una jornada sobre hàbitat sostenible

Al llarg del matí hi haurà una conferència, taula rodona, esmorzar ecològic, tallers i presentacions de diferents productors de l'Anoia, aniran donat idees i permetran parlar sobre com la nostra alimentació pot millorar la salut, com els hàbits alimentaris caldria que s'ajustessin a la realitat que vivim i com això es possible a l'Anoia amb la implicació de tots: tècnics, famílies, productors.

Si voleu saber com l'alimentació i els seus elements poder millorar aspectes de salut, si voleu conèixer on es troben aliment naturals i ecològics a la nostra comarca, si us interessa saber fer licors d'herbes i saber on anar-les a buscar per la comarca, si us interessa experimentar com les amanides poden ajudar a potenciar la qualitat de vida, si fer una cata d'oli de l'Anoia us sembla una opció interessant... Aquestes i altres activitats gratuïtes, que podeu fer amb tota la família, us esperen diumenge dia 16 al Museu de 10.30 a 13.30 al Museu Comarcal (c/ Dr. Mercader).

CECI

Documents adjunts

Programa d'activitats



0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.