TORNAR

El Consorci Sanitari de l'Anoia convoca la 2a edició del Premi de Recerca Residents

El termini de presentació de treballs finalitzarà el 8 de setembre de 2023 i el jurat emetrà el veredicte en el decurs de la Nit de la Professió, el 27 d’octubre

Salut
Dissabte, 12 agost 2023. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El Consorci Sanitari de l'Anoia (CSA) convoca la 2a edició del Premi de Recerca Residents, un guardó per reconèixer els millors protocols de recerca elaborats pels professionals en Formació Sanitària Especialitzada (FSE) a la comarca de l'Anoia. Amb aquest guardó, el CSA vol promoure "el desenvolupament de projectes de recerca per part dels professionals de la salut que fan la residència a l'Anoia, en l'àmbit de la medicina, la infermeria, i la farmàcia, ja sigui en especialitats hospitalàries com d'atenció primària".

S'atorgaran dos premis dotats amb un import de 1.000 euros cada un, finançats per la MIPS Fundació Privada, amb el corresponent diploma acreditatiu. El premi, que compta amb la col·laboració de l'Institut Català de la Salut – Catalunya Central, l'Acadèmia de les Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears i amb el suport de la MIPS Fundació Privada, s'atorgarà en el marc de La Nit de la Professió 2023, el pròxim 27 d'octubre.

El termini de presentació de treballs finalitzarà el 8 de setembre de 2023. Les bases de la convocatòria i el formulari d'inscripció es poden consultar a la web del CSA, a l'apartat de docència i recerca – recerca i innovació. L'única condició per participar-hi és que els professionals estiguin realitzant la seva FSE a la comarca de l'Anoia, o l'hagin acabat en el darrer any, independentment de la seva especialitat sanitària. .

El jurat estarà constituït per dos membres per Consorci Sanitari de l'Anoia, dos del Servei d'Atenció Primària Anoia, un de MIPS Fundació Privada i un de l'Acadèmia de les Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears, experts en temes de salut i en l'àmbit de la recerca.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.