//Plugins sense CDN ?>
Biografia de la La Finestra
Les primeres pedres d’aquest projecte van ser el servei de la Ludoteca a la Unitat maternoinfantil i el servei de Dinamització a convalescència. La creació de La Finestra pretenia també esmorteir la ruptura de la normalitat que suposa el fet d’estar ingressat i que comporta canvis en la vida quotidiana com poden ser el malestar físic, reaccions emocionals, etc.; conductes que poden resultar traumàtiques, no tan sols per a qui les pateix sinó per a qui les viu de forma directa.
La Ludoteca suposava tot un repte per a un hospital comarcal en aquells moments, ja que degut a la baixa estada dels infants no es plantejava aquests tipus de recurs en un hospital general. La bona resposta, però tant dels nens i nenes com la dels pares i també la dels diferents professionals, va fer que es consolidés ràpidament. Des de l’agost del 2002 per la ludoteca han passat més de 6.400 nens i nenes i s’han fet més de 3.400 préstecs de joguines.
L’altre servei, el de dinamització a convalescència es consolida més tard, a finals del 2007, amb un nou format ple d’activitats, com el cinema, les xerrades, la lectura, la perruqueria i la música en directe. El nou hospital ens ofereix molts més espais i funciona amb molt d’èxit. Des del setembre del 2007, més de 700 persones han participat de les activitats de Convalescència.
Segons els responsables d'aquest servei, moltes persones i entitats han fet possible que la Finestra hagi arribat a fer 7 anys, i destaquen els responsables de l’Hospital quan era Fundació Sanitària i els d’ara del Consorci Sanitari de l’Anoia, a més de l’Associació Atlas.