TORNAR

200 professionals d’establiments d’Igualada es formen en la manipulació d’aliments

El curs ha estat organitzat per l'Ajuntament d'Igualada

societat
Dissabte, 8 juny 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Al llarg del passat mes de maig i la primera setmana del mes de juny s’ha dut a terme a Igualada un curs d’Higiene Alimentària i Manipulació d’Aliments, organitzat pel departament de Salut Pública i Consum de l’Ajuntament. En aquesta formació hi han participat dos-cents professionals, procedents de bona part dels 385 establiments d’alimentació de la ciutat.

Segons explica el regidor de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament, Fermí Capdevila, s’està fent “una aposta important, impulsant actuacions relacionades amb la seguretat alimentària, amb el clar objectiu d’assegurar pràctiques correctes, donar a conèixer la reglamentació i establir el suport necessari per als gairebé quatre-cents establiments alimentaris classificats que hi ha ara mateix a Igualada”. El curs ha tingut una molt bona acollida i una valoració molt positiva per part de tots ells i, per això, es preveu donar continuïtat a aquesta formació en anys immediats


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.