//Plugins sense CDN ?>
Carles Mundó ha recordat que el calendari del govern de la generalitat preveu que a finals d'aquest any, siguin 24 les comarques catalanes que ja hagin implantat la TDT, entre elles l'Anoia. Ha avançat també que ben aviat es presentarà el pla Catalunya Connecta, que té com a principal objectiu dotar els nuclis de població de més de 50 habitants i els polígons industrials de Catalunya amb cobertura de TDT, Internet de banda ampla i telefonia mòbil. El Pla Catalunya Connecta té una dotació global de 110 milions d’euros.
Per la seva banda el director del programa de la transició a la TDT, Daniel Condeminas, ha explicat que alguns dels errors que actualment poden haver-hi en la senyal que reben alguns nuclis de població, pixel·lació de la imatge o intermitències en la senyal, es deu què s'han fet 12 noves instal·lacions als 5 centres emissors que té a la comarca i que estan situats a Montbui, Capellades, Castellfollit, Calaf i La pobla de Claramunt.
Condeminas, que ha insistit en què la majoria dels aparells s'estrenen, aquest serà el primer hivern amb les noves instal·lacions en funcionament i que permetrà veure també les limitacions que poden tenir. Així mateix ha avançat que està previst crear tres nous centres emissors a Copons, Masquefa i Rubió, per acabar de donar senyal a les zones que no en tenen.
Passos per rebre la TDT
S'ha d’adaptar l'antena i disposar d’un televisor amb descodificador, ja sigui extern o bé integrat al propi aparell.
Per instal·lar l’antena, des de la Generalitat s'ha creat el ‘Agent TDT’ amb empreses que ofereixen una garantia d’informació i assessorament tècnic en el procés d’adaptació a la TDT.
Es pot trobar infomrmació sobre la TDT al telèfon d’informació de la Generalitat de Catalunya, el 012, i a www.tdt.cat.