TORNAR

L'Ajuntament dels Hostalets de Pierola realitza obres d'asfaltatge al municipi

societat
Divendres, 3 març 2023. 12:56. Redacció AnoiaDiari.

S'estan portant a terme tasques d'asfaltatge en trams de carrers de dos sectors diferents del nucli dels Hostalets de Pierola. Es preveu que hi hagi algun tall puntual mentre s'escampi l'asfaltatge i mentre estigui calent. Aquesta actuació finalitzarà el mateix divendres 3 de març.

Els trams d'obres d'asfaltatge als Hostalets de Pierola del 28 de febrer al 3 de març són:

890 m² del carrer Catalunya (tram entre el carrer Pau Casals i l'Onze de Setembre).

635 m² del carrer Pau Casals (tram entre el carrer Catalunya i el Poeta Maragall).

940 m² del carrer Antoni Gaudí (tram entre el carrer Major i l'Onze de Setembre) i una petita porció del carrer Llevant.

L'obra inclou l'aixecament de tapes, el fressat puntual del paviment actual, l'asfaltatge i el repintat de la senyalització viària horitzontal. Durant les obres, es poden produir talls intermitents que només afectaran algunes hores puntuals, mentre s'escampi l'asfaltatge i sigui massa calent.

El cost total d'aquesta actuació és de 49.481,27 € (IVA inclòs) i s'ha adjudicat a la UTE Consorci Lots 3, 6, 12 i 18 Barcelona a través d'una licitació de l'Associació Catalana de Municipis.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.