//Plugins sense CDN ?>
Dos ajuntaments anoiencs i el Consell Comarcal han rebut aquesta setmana el reconeixement de l'Administració Oberta de Catalunya. Representants dels ajuntaments van rebre el guardó en una cerimònia al CCCB.
L'Administració Oberta de Catalunya va fer entrega dels reconeixements als ajuntaments i consells comarcals que han destacat en la implantació de l'administració digital a les seves organitzacions. L'AOC, ha tornat a premiar, per segon any consecutiu, l'Ajuntament de Vilanova del Camí pel seu grau de digitalització que es troba segons ha comunicat l'Administració Oberta de Catalunya "entre els més destacats". L'altre ajuntament anoienc reconegut ha estat el de Capellades.
La cerimònia va ser en el marc del II Congrés de Govern Digital, al CCCB. En el cas de l'ajuntament vilanoví, ha estat per ser un dels 10 ajuntaments catalans de la franja de 5.000 a 20.000 habitants que han destacat en la tasca de digitalització de l'administració. En aquesta franja el primer lloc se l'ha emportat Roses i el segon Tremp. Al mateix grup de poblacions en aquesta franja de nombre d'habitants també ha estat reeconeguda una altra població anoienca, Capellades. El Consell Comarcal de l'Anoia també ha rebut un reconeixement per la seva tasca en l'administració electrònica.
En nom de l'Ajuntament de Vilanova del Camí, recollien el guardó el regidor de Joventut i Participació Ciutadana, Sergi Pérez, que va ser a la cerimònia acompanyat per la Cap de Comunicació, Marissa Martínez i Esmeralda Morerres, tècnica-locutora de l'àrea de Comunicació de l'Ajuntament. Aquest reconeixements s'atorguen en base als indicadors objectius que recull el Consorci AOC analitzant les webs dels ens locals i l'ús dels serveis del Consorci AOC i que es publiquen en l'Informe d'e-Administració a Catalunya. Al web del Consorci AOC es pot consultar la metodologia i els indicadors específics que s'han seguit i que responen a les següents categories: Pel que fa els ajuntaments: menys de 1.000 habitants; de 1.001 a 5.000 habitants; de 5.001 a 20.000 habitants; de 20.001 a 50.000 habitants i més de 50.000 habitants. També s'atorga un reconeixement als Consells Comarcals.