//Plugins sense CDN ?>
La ratafia vol temps i es començar a preparar a l'estiu perquè estigui a punt a la tardor. Per això, els Amics de la Ratafia de l'Anoia, que fan la festa al voltant de Tots Sants, sortiran aquest dissabte a cercar els ingredients.
Les jornades al voltant de Sant Joan són temps de Ratafia i és el moment d'aventurar-se a l'aventura d'elaborar la pròpia beguda. El procés d'elaboració de la Ratafia està a l'accés de qualsevol amant dels bons licors de la terra. Tan sols cal mica de dedicació, constància i amor per la tradició ratafiaire catalana. Els Amics de la Ratafia de l'Anoia proposen una sortida, d'allò més saludable, pels boscos i pels prats de la Llacuna, amb l'objectiu de recollir les herbes aromàtiques necessàries per elaborar aquest licor, i conèixer les propietats remeieres que amaguen cadascuna d'elles.
Els interessats en aquesta sortida, poden assistir directament a la Plaça de la Llacuna a les 11 del matí d'aquest dissabte 23 de juny, des d'on sortirà l'expedició ratafiaire. Per als que comencen, envoltats del bon ambient que caracteritza aquesta ja tradicional sortida, pot ser una oportunitat d'assessorar-se i aprendre noves coses al voltant de l'elaboració de la ratafia.