TORNAR

Anoia en transició presenta la programació pel nou curs amb 28 accions

societat
Dimarts, 26 setembre 2023. 10:24. Redacció AnoiaDiari.

Anoia en Transició engega un nou curs amb 28 accions que conformaran la nova programació. Destaquen la tercera edició de l'esdeveniment "Experiència artesana" amb tallers oberts que tindrà lloc a finals d'octubre i el mercat rural d'artesania que serà al desembre.

Anoia en Transició és el projecte que fusiona artesania i ruralitat a la comarca de l'Anoia i que lidera el Consell Comarcal de l'Anoia i que desenvolupa la marca impulsada des del projecte, ARTISANIA.

La trobada ha servit també per a presentar els nous representats municipals i comarcals que han canviat després de les darreres eleccions municipals i perquè aquests coneguin el projecte.

Cal recordar que Anoia en Transició és una iniciativa que va néixer dels petits municipis del Bruc, Copons, La Llacuna i Sant Martí de Tous, que es van unir per cooperar per fer de les poblacions rurals de l'Anoia un referent a Catalunya i al món a través d'un projecte innovador i diferenciador que té com a eix principal l'artesania contemporània, que vol impulsar un model de vida sostenible que generi atracció i dinamisme cap aquest entorn rural, recuperant espais singulars dels municipis, creant relacions de qualitat i noves oportunitats per a les persones.

Jordi Barón, conseller de Promoció Territorial del Consell Comarcal de l'Anoia ha fet valdre el projecte i ha dit que "Artisania potencia el territori rural de l'Anoia, contribuint a la seva sostenibilitat econòmica, social i mediambiental".

"Artisania" va néixer en el marc "Anoia en Transició", una iniciativa que compta amb el suport del Consell Comarcal, la Diputació de Barcelona, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya i els ajuntaments del Bruc, Copons, La Llacuna i Sant Martí de Tous.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.