TORNAR

Tot apunt per la Grossa de Nadal

El dia de la sort, o el de la salut

societat
Dimarts, 22 desembre 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Des de quarts de 9 del matí els més patidors segueixen un dels sortejos més esperats de l'any. La Grossa de Nadal repartirà, aproximadament, 2.300 milions d'euros en uns 26 milions de dècims premiats. Tot i que les vendes han estat lleugerament inferiors a l'any passat, cada català es gastarà de mitjana 69 euros en aquesta loteria, cosa que significa que a Catalunya es preveu una despesa de 508 milions d'euros que repartiran la sort en més de dos milions i mig de bitllets.

L'administració de loteria núm 1 d'Igualada

Els responsables de les diferents administracions de loteria de la comarca coincideixen a destacar que si bé les vendes han estat més fluixes que l'any passat, no es poden queixar. En la majoria de seus s'han venut menys dècims ja que una de les reccions dels habituals de les loteries ha estat comprar més participacions que no dècims.

A l'administració núm. 5 d'Igualada s'han trobat amb què 'els habituals que compraven 4 o 5 dècims aquest any n'han comprat només 1' i a Masquefa ho han notat tant en les participacions com en els dècims, i el fet que algunes associacions i entitats han hagut de retornar alguns números.

Supersticions i preferències

Mentre que a l'administració núm.1 d'Igualada no ha notat cap preferència dels igualadins per cap número en especial, sí que han hagut d'enviar-ne molts de. 3.854 curiosament cap a Galícia.

Per contra a l'administració núm. 5 de la mateixa ciutat el número més comprat, i amb diferència, ha estat el 31.509, en dos mesos es van vendre tots els dècims, perquè, segons expliquen les responsables de l'establiment 'és una data en què hi va haver molts batejos, comunions i va ser quan es va disputar l'últim partit de lliga que va permetre la salvació de l'Sporting de Gijón'. De fet expliquen que ha tingut tanta demanda que hi ha gent ha demanat aquest mateix número pel sorteig del dia de Reis.

A Capellades el número que s'ha venut més, qu és també el que han agafat a l'Institut, ha estat el 8.136, que és el que primer númeroa que té l'administració des que va obrir.

A MAsquefa no hi ha hagut cap número en especial, però sí les terminacions en 64, 69, 15 i 13. A Vilanova la data de constitució de la Penya Bètica de Sevilla, el 12.907.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.