//Plugins sense CDN ?>
Pel que fa al programa d'actes, cal dir que hi ha prevista una 'Rostada popular', una degustació de pa torrat regat amb oli d'oliva novell, una mostra de productes agrícoles, rebosteria artesanal i altres productes artesanals relacionats amb l'oli d'oliva, una degustació d'olivada i allioli de codony, a càrrec de l'Associació de Dones de Piera, un taller d'elaboració d'olives en conserva, un tast gastronòmic a càrrec de diferents restaurants de Piera, l'entrega de premis del Concurs d'aparadors, un sorteig d'oli d'oliva nou entre els assistents, a més de tallers infantils i inflables. A les 12 del migdia tindrà lloc el concurs d'allioli obert a tot el públic en general. El període d'inscripcions és obert de 10 a 12 hores, a la Festa de la Rosta. Hi haurà premis per als 3 millors alliolis. Més informació al 93 776 00 76.
La campanya de promoció de l’oli pierenc es va iniciar el diumenge 17 de novembre al molí d’oli de Cal Sadurní. Els visitants van participar en el ja tradicional esmorzar amanit amb oli novell de la temporada i d’una visita comentada a les instal·lacions per entendre el procés d’elaboració de l’oli, des que les olives arriben al molí fins que en surt l’oli que consumim.