Es vol implicar tota la família perquè, a través de la cuina, es treballin diferents valors i es pugui gaudir conjuntament d'una bona experiència.
L'Aula de Cuina del Mercat de La Masuca proposa aquesta primavera quatre nous tallers i, en aquesta ocasió i com a principal novetat, posarà especial atenció en el públic familiar. Dos d'aquests quatre tallers s'adreçaran als infants, amb la intenció d'implicar-hi tota la família perquè, a través de la cuina, es treballin diferents valors i es pugui gaudir conjuntament d'una bona experiència.
Pel que fa als dos tallers per a adults, estaran dedicats als menús de primavera i estiu. El dijous, 19 de maig, amb el cuiner del restaurat El Mirall, Toni Garcia, i el 9 de juny
amb la cuinera del Restaurant Xarop's, Glòria Barrios. L'horari serà de 2/4 de 6 a 2/4 de 8 i la inscripció té un cost de 4 euros per cada sessió. Aquesta programació l'organitza el departament de Comerç i Promoció de la Ciutat de l'Ajuntament, conjuntament amb l'Associació de Botiguers del Mercat de la Masuca. La inscripció prèvia a totes aquestes activitats es fa al mateix mercat municipal.